Kako izgleda Šaljska Bistrica, u Leposaviću, pred polaganje zakletve novog gradonačelnika? 1foto: Printscreen/YouTube/KosovoOnline

Ispred Osnovne škole „Kadri Bistrica“ u selu Šaljska Bistrica, gde je za 13 časova zakazano polaganje zakletve novog gradonačelnika Leposavića Ljuljzima Hetemija, trenutno su pripadnici Kosovske policije i novinarske ekipe.

Kako javlja reporter Kosovo onlajn, na putu koji vodi od policijskog punkta na Bistričkom mostu ka Šaljskoj Bistrici primetno je prisustvo nekoliko patrola Kosovske policije koje su raspoređene u pravcu mesta gde je planirano polaganje zakletve Hetemija.

Kao i ispred objekata u selima Čabra i Boljetin gde su danas ranije zakletve položili novi gradonačelnici Zubinog Potoka i Zvečana, Izmir Zećiri i Iljir Peci, i ispred škole u Šaljskoj Bistrici istaknute su zastave Kosova i Albanije.

Ljuljzim Hetemi na izborima održanim 23. aprila, na koje je izašlo tek nešto više od tri odsto upisanih birača i koje su Srbi bojkotovali, osvojio je 100 glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari