Kako je procureo dokument o najavi dolaska Danila Vučića u BiH: Bivše diplomate o procedurama za štićena lica i poverljivosti diplomatskih nota

Ostavite komentar


  1. Ama kakvi podaci procureli ? Sta trazi sin Vucic Aleksandra u lozi za drzavne zvanicnike ? Ko je on bre ? Halo ?

  2. Znači dete ima višestruko brojnije obezbedjenje nego što su ga imali dosadašnji predsednici i ministri policije?

  3. Sad je jasno sto niko ne sme da objavi spisak putnika za Katar, koji su putovali o drzavnom trosku. Sapleli bi se opet na isto ime i prezime. Eto to i tako.

  4. Prvo, naslednika ne obezbeđuje MUP Srbije, već Vojska Srbije tj. Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“. Drugo, dokument nije slučajno dospeo u medije, već namerno, jer su Sarajevo, javno, a deo muđujarodne zajednice, prećutno, alergični na sam Dan Republike Srpske, posebno kada Mile dodeljuje orden, a kome drugom do V. V. Putinu. Sin naslednik ima pravo na obezbeđenje po zakonu (eto, bar neki zakon da se poštuje u zemlji gde se Ustav gazi svakodnevno); a zašto je išao i u kom svojstvu to je neka druga priča (za zamlaćivanje javnosti). Da je samo išao na skijanje na Jahorinu, opet bi ista procedura bila kao i pri ovoj poseti. Kako ćemo i da li ćemo vratiti diplomatsku „lopticu“ Sarajevu zbog ove brljotine, gledaćemo. Ko nam sve radi u DKP po belom svetu, gledamo, (sin narodnog pevača udomljen za generalnog konzula u Cirihu itd, profesorka klavira ambasadorka u Londonu koja podvriskuje u susretu sa Đokovićem kao na svadbi itd). Lepo plaćena mesta za udomljavanje svakojakih, ponajmanje stručnih i diplomata.

  5. @Lepo
    Brojnost obezbeđenja se određuje na osnovu bezbednosne procene. Onog Mihajlovića Ninu Srbiji niko nije znao a kamo li u Austriji, a Koštunica nije bio obavešten o tome da ima pravo na veće obezbeđenje.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.