Kako je Vučić odgovorio na pitanje o incidentima u Novom Pazaru? 1Printskrin MO/Iks

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako svi koji misle da mogu da naruše mir, spokoj i nadu da Srbi i Bošnjaci mogu da žive neuporedivo bolje – neće imati podršku države.

Ne bih ja govorio šta će nadležni državni organi preduzeti, odgovorio je Vučić na pitanje o incidentima tokom proslave Bajrama u Novom Pazaru.

Hvala ljudima koji razumeju da moramo da živimo zajedno i svaka moja inicijativa će ići ka daljem razvoju Novog Pazara, Sjedinice i Tutina i država će ulagati još mnogo više, najavio je Vučić.

Vučić je naveo i primer skupa Bošnjaka u Sarajevu i činjenici da niko nije uputio reč uvrede Usameu Zukorliću.

Naa pitanju o stavu Grčke prema članstvu Kosova u Savetu Evrope, Vučić je rekao da će Beograd pratiti glasanje i u skladu se sa tim izjašnjavati.

Mislim da je sramota to što (Dora) Bakojani radi, rekao je Vučić o nekadašnjoj šefici grčke diplomatije nakon što je Parlamentarna skupština Saveta Evope usvojila njen izveštaj o kandidaturi Kosova za članstvo u SE.

Trebalo je prvo da se vidimo, pa su odustali, pa je trebalo video linkom, pa je rekla da ne može zbog zdravstvenog stanja, naveo je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari