Kako je Vučić ušao u RTS na snimanje?

Oprečne verzije o ulasku predsednika Srbije u zgradu Javnog servisa

Ostavite komentar


  1. kakav je to predsednik kad ga cuva toliko placenikakoje placaju gradjani za njegovo ponasanje

    1. Pa,mogao je on i na glavni uaz da udje da je hteo,šta,sprečili bi ste ga?Ali,onda bi vam bile razbijene glave,što ste vi i želeli,pa bi danas kukali kako se vrši represija nad vama jadnim huligančićima.Kako god,ušao je i opet napravio stotinak budala od vas i Veseljaka zvanog “Boško“.

    2. A,šta treba da ga čuvaju dvojica,dok ga napadate vas 100 huligana?Pa,svima je jasno zašto ste došli…samo da bi izazvali nered.Sve ste nervozniji kako se bliže izbori…a posle…e,pa posle će biti druga priča,neki se više neće kriti iza poslaničkog imuniteta,a nekima će se ispuniti sadašnja želja,da im glava bude razbijena.

      1. Predsednik Švajcarske na posao dolazi javnim prevozom. U zvanične posete ide komercijalnim letovima u ekonomskoj klasi. Ovog našeg čuva buljuk što specijalaca, što policajaca, što kriminalaca. Od koga ga čuvaju? Ako je, po njegovim rečima, toliko dobro, posle smanjenja plata i penzija, u Srbiji da ga je sramota kako nam dobro ide. Možda dobro ide njemu i njegovoj porodici, kumovima, partijskim čelnicima, … Ali nama ostalima nikako da krene.

        1. A ko njima preti, da imaju takve kao sto ste vi, bili bi u zatvoru a Nato bi ga cuvao od budala kad izlazi na ulicu!

      2. Koje ste vi budale!pa treba vas sve pohapsiti i osuditi najmanje na po 20 godina teske robije,pa bi onda mozda ponovo pokusali da idete na predsednika jedne drzave!saka jada,a Vucic vas tolerise.zar ne vidite da silom ne mozete nista u novoj drzavi!narod vas NECE!

        1. Za botovske barabe kao sto su naprimer ovaj „Misa“ i ovaj drugi koji se -gledaj kakav slucaj- zove „Ljubisa“ (sigurno je to jedan isti) i koji toliko obozavaju „lik i delo“ ovoga psihopate i kukavice nazvan presednik: Uzmite vise vase sendvice i progutajte ih, jel previse lupate gluposti koje nemaju ni smisla, a kamoli logike. Vi znate samo da pljunute i da bacite klevete neistomisljenicima.

          Najbolje bi bilo za celu Srbiju da nestanete jednom zauvek!

          Oslobodio bi se ovaj vise nego napaceni narod od vaseg terora koji traje osam godina.

      3. Ljubis moj,sendvic delijo.Kratko pamcenje je najgora bolest u srba,taj isti pickousti je ucestvovao u raznim picvajzima i sibanjima dok je bio radikal samo se to zaboravilo.I sta cemo sad?

    3. To je tzv predsednik, jer tzv predsednik je onaj koji nije izabran već je krađom na izborima proglasio pobedu. Lopov nikada i nigde ne može biti predsednik države. Bar ne zadugo i nekažnjeno.

  2. Ušao tunelom iz crkve. Upravnik SPC Gavrilović mu pozajmio tunel koji vodi iz crkve Sv,Marka do RTS-a. Tamte za kikiriki.

    1. Ti se možda šališ, ali istina je da postoji tajni ulaz tj. prolaz do rtsa od crkve.

  3. Počeo je proces Vučićevog pada sa vlasti: „Bežanje od naroda“ je samo prvi čin.

  4. Vučić je predsednik koga ne priznaje narod. To može da bude veoma opasno jer će narod u jednom trenutku ustati da otera uzurpatora a taj trenutak se bliži. Bes među ljudima je sve veći a on se mora izliti negde.

      1. Jaroslave, bes dela naroda je mnogo veći i jači od vaših interesa ili možda i ubeđenja. Neće vam biti dobro kad padnete. Misli o tome.

    1. Koliko znam on je precednik,a to što ste vi utripovali da 100 hiljada?čine vecinu imate veliki problem u glavi!!!nisam glasao za njega,ali sad cu sigurno i dosta mojih prijatelja…ovo što vaše novine rade samo još više njemu pogoduje.Dosta više pljuvanja,ima li nešto da je dobro uradio?

  5. re: Kako je Vučić ušao u RTS na snimanje?

    MIŠJE RUPE U RTS-u: Kroz Vučićdlakovu rupu?

  6. Džaba ste vi krečili nad zemljom kad je predsedniku bliži habitus pod zemljom. Podzemlje poznaje kao sebe samog veliki je to šahtmaher. Naravno da se provukao kanalizacionom infrastrukturom, zato su kamermanu i voditeljki bile onako crvene nozdrve i oči, prosto nije moglo da se diše u studiju koliko je zaudaralo. Zato je voditeljka tokom emisije toliko ćutala, borila se mukica da dođe do daha.

  7. Sta vam je ljudi, pa Boskic radi sa njim u dogovoru. Tacnije UDBA kordinira izmedju njih dvojice. Svaki put kad Boskic nesto organizuje dize se velika prasina i na kraju za neuk narod AV ispadne najpametniji, najhrabriji, najbrzi, najodgovorniji jednom recju bozanstvo.

  8. Haha kako beše komentarisao onomad kad su jurili vesica “sto ne probaju da udare na jačeg” tj njega, a sad se sakrio kao najveća kukavica od svog naroda, kao miš našo neku rupu da udje neprimećen

  9. AV je mnoogo inteligentniji od opozicione sitne buranije. Verujem da ih AV i u snu progoni.

  10. Da li je moguce da jos uvek neko pokusava da proveri „istinitost“ izjava predsednika?

  11. A kakve sad veze ima kako je on usao u zgradu. Zasto je to toliko bitno. Pa normalno je da svaki predsednik drzave treba da bude maksimalno obezbedjen. Zoran Djindjic je mislio da to nije bitno i zato je onako nastradao. Jednostavno, Djindjic se nije dovoljno cuvao. I sta sad mi hocemo sa ovim. Da li hocemo jos jedno politicko ubistvo. U toj masi okupljenih vrlo lako moze da bude ubica, placeni ili neplaceni ali dovoljno lud da ispali metke. Okupljeni student naravno da ne znaju ko se uvukao u tom protestu izmedju njih. Zaista mi niie ovo jasno i zasto se ovakvi postupci tolerisu i podrzavaju. Normalno je da predsednici drzava, predsednici vlada imaju maksimalno zastitu. Tamo gde je nemaju to nije ozbiljna drzava. Meni kao gradjanima na primer smeta sto Vucic dozvoljava ovakve stvari. Ali on hoce da pokaze to koliko je on hrabar, kako se nikoga ne plasi a to je budalastina. To nije drzava, drzava mora da pokaze da svako mora da ima zastitu a narocito predsednik drzave.

    1. Više mu priliči da ode sa kanalizacijom. Samo da je ne zapušuši „svojim istinama“.

  12. Svi treba da radimo svoj posao a ne da nagadjamo kako je predsednik Vucic usao u zgradu RTSa.Predsednik je izabran na izborima i treba ga postovati.

  13. Osloboti te se snimanja i prikazivanja predsednika Vučića,jer ne voli svoj narod,nego samo svoje članove SNS,koji su ucenjeni pretnjom,da ako nisu članovi njegove stranke ,da će dobiti – otkaz.Gradjanima je dosta priča o Vučiću i zgražavaju se ne samo njegovim rečima,nego i njegovom pojavom,koja se širi preko svih medija u Srbiji.

  14. Ovo nije tragicno za medije vec za njega licno a nazalost on ne razume i ne shvata vec uziva u tome sto je sad tema ,,teleportovanja,,.Neka zamisli sebe kako sedi u Knez Mihajlovoj i pijucka kafu bez glavonja oko sebe.Vec sada je to za njega nemoguce a ujedno i dovoljno da sagleda gde je i kuda ce ga ovakva politika odvesti…Dogodio ti se plebes,predsednice i to je cena tvoje gordosti.

    1. diogen, tragično je za tebe, jer od mržnje ne vidiš ni dalje, ni dublje. Plitko razmišljaš.

  15. Kako god -došao je ,nije ga uplašila organizovana opoziciona rulja jer on na ulici ne treba nikom ništa da objašnjava,ON je dobio većinu glasova na izborima i ON je predsednik Srbije,ako imaju šta da pitaju neka ispoštuju protokol pa će dobiti odgovor a ne onako divljački

  16. Toliko tema,i zanimljivosti vi ko Kurir,Alo, neki tekst koji nema veze sa vama.Dosao helikopterom,a posto ima super moci,mozda se teleportovao,uostalom ko da je bitno,imate mnogo tema pustite se Tabloid pisanja.

  17. glavna vest, kako je Vučić ušao u RTS. ,normalno i posle komentari, teško je takvim vestima podići prodaju novina

  18. Zamisli tema „Kako je Vucic usao u RTS? Da li ste vi ozbiljan medij.? Sloboda izbora je na vama, pri cemu u paketu ide i odgovornost.

  19. Psiha ne mogu da smislim ali ovo nije nivo za Danas. Znamo i bez ovog da je kukavica.

  20. Na moju veliku radost ne razmisljam ni o njemu ni o rts-u ,izbrisao sam ih iz sistema zajedno sa studijom b, hepijem i svim pinkovim kanalima, i kcn-om.

  21. Šta vas briga kako je ušao ? Pametan čovek neće da ima posla sa banditima koji su stajali u „sačekuši“ . Blamaža Obradovića i crnogorskih siledžija – bandita, okupljenih oko Bastaća .

  22. Dno dna dijela opozicije okupljene u SzS (Savez za Sebe), novinara koji to podrzava i čitalaca koji to također odobrsvaju. Žalosno za Srbiju, zalosno

  23. Možda je ušao u RTS dan uoči snimanja, a zbog protesta ispred RTS-a još nije izašao iz RTS-a, jer se od tada nije se pojavio ni na Pinku ni na Happy TV.

  24. E „Danas“, „Danas“ našta danas spadoste.
    Tema članka tabloidna, reklo bi se. I jeste.
    Medjutim, namera je očigledno ista kao i mesecima unazad. Podgrejavaj atmosferu protiv Vučića, sredstva se ne biraju. Muti vodu samo da se ostvare ciljevi. Neka dodje i do nereda i sukoba, neka padaju glave, samo da se Vučić smeni.

    Zadnji brlog u Evropi u kome se nasiljem menja vlast.

  25. Za nekih godinu dana otprilike ako dodju na Vlast Djilas i kompanija
    Sudicete Pljuvacete psovacete protestiracete šetacete isto ovo što radite danas
    Zivi bili pa videli

  26. Mislim, da je nebitno kako je ušao, sigurno je da nije kako se hvalio posle, jer da je ušao normalno, videle bi ga studentkinje iz 1 od 5 miliona, koje je on etiketirao fašistima, samo zato što su htele da mu postave pitanje.
    Najbitnije je da je mogao i da ne dođe, jer nije rekao ništa važno, po sto puta ponavljanje istih floskula, a novinarka nije ni trebalo, jer on veze svoju priču , a ona pitanja prilagođava priči.
    Nisam gledao emisiju, a sutra sam sa čovekom polemisao o njoj i čovek nije primetio da nisam gledao, to vam je intelekt Aleksandra Vučića.

  27. Jadan je taj predsednik koji se boji i skriva od svog sopstvenog naroda. On je za mene predsednik SNS-a a nikako svih gradana Srbije! Zato i nije dao ostavku na partijsko predsednistvo sto bi mu inace bila obaveza kad je dobio predednicke izbore. Mesa i poistovecuje covek partiju i drzavu a to smo vec imali prilike da vidimo u proslom veku vise puta kako se zavrsava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.