“Kako siromaštvo raste, ratni bubnjevi se pojačavaju”: Šta se može očekivati na Kosovu posle 21. novembra

Sagovornici Danasa o tome šta čeka građanke i građane Kosova, srpske nacionalnosti, 21. novembra, kada ističe rok za preregistraciju automobilskih tablica

Ostavite komentar


  1. Jedino je Bosko od svih dao resenje. Srbi da vrate institucije republike Srbije gde god je to moguce, trenutno na severu KiM. Setite se da su Albanci tokom 90tih imali paralelne institucije.

  2. Raste siromastvo a raste i bogatstvo…. (jednostavan zakon prirode „ko ima imace ko nema umrece“ ).No.1

  3. Boško Obradović bi da bude Šešelj umesto Šešelja, da on sada „brani“ Srbe van Srbije.Isto kao što je i Šešelj „branio“ i „odbranio“ Srbe. Ali sada je situacija drugačija…

  4. Kako formirati ponovo sve sto ste naveli, gospodine Obradovicu kada je sve ti i sve sti je god moglo Vucic predao u ruke kosivskim Albancima ? Kako ?

  5. Tu ste po zidovima u stvarnosti nigde vas nema izuzev kad je lapanje para iz budzeta u pitanju. E, onda vas ima i to mnooogo na tom kazanu.

  6. Laz najveca nikakvi specijalci nikakvo oruzje,stanje na putevima kroz celo kosovo sasvim normalno

  7. Najgore je ,,siromaštvo“ u zatucanim glavama,daleko gore od praznih džepova. U sinoćnem ,,Utisku nedelje“ sve je objasnjeno sta se desava na tom severnim delu Kosova.

  8. Ne lupajte vise .dosta je bilo .vi vucicu ni vodu ne mozete da nosite.on je za vas nocna mora.nikad na vlast necete doci to vec jednom shvatite

  9. Nista, idemo iz zemlje opet… S tim sto se ovaj put ne vracamo mi koji smo se vratili!

  10. Realno je i ispravno jedino ono sto prica Obradovic. Briselski sporazum je mrtav i u svim oblastima gde je to moguce treba se stanje resetovati na ono pre potpisivanja.

  11. Građani i građanke gde žive ovi ljudi ,ako ih tako možemo nazvati, to ne postoji postoje samo Srbi i niko više.

  12. За неке ништа није битно сем личног интереса. Неки су мењали веру за вечеру, неки су се побратимили са онима који су изврпили геноцид 1941-45 над нашим народом, неки су дозволили Устав из 1974. године, неки потписаше Бриселски споразум да би остали на власти, али има још увек Срба који нису променили ни веру ни нацију и који су се борили за свој народ и своју државу.

  13. Čista podmetačina! Neko se baš dobro potrudio da Kurtiju pruži alibi da upadne na Sever KiM i napravi pogrom nenaoružanog naroda! Podmetačina! A zna se i ko je plasirao!

  14. Bosko, ocekujemo od tebe da se aktivno ukljucis i da se bar privremeno preselis u K. Mitrovicu, naravno sa porodicom. Mi cemo te svecano docekati i slediti tvoja uputstva.

  15. Svi u bivsoj SFRJ koji su se uspesno ratosiljali Srpske populacije, danas zive mirno, solidno, sredjeno i napreduju u svakom pogledu.

  16. „Kurti se ne obazire na upozorenja zapada“?!Pa daj onda Kurtija za premijera Srbije,dacemo mu duplo vecu platu!

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 8

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.