Kako stručnjaci za diplomatiju vide odlaganje primene mera Prištine o prestanku važenja srpskih dokumenata na Kosovu

Hoće li Albanci odustati od svojih zahteva?

Ostavite komentar


  1. Grad Pristina nije odustao ni od kakvih mera. Nego Kosovo, vlada Kosova, u kojoj su Srpska lista i Kurtijeva stranka

  2. Kakav strucnjak vam treba ti u tvoje a ja u moze ko zivi na kosovo mora imati dokumenta kosova ko nece ne mora ali nema mesta na kosovo gde to ima srbija da izdaje tablice gradova kosova e to vise nece moci a sto se ticke prava nigde u evropu nemaju tolika prava ko sto imaju srbi na kosovo

  3. Stvar je prosta a niko nece jasno da je izgovori. Poruka je, Srbija mora priznati kosovo da bi izbegla konstantno maltretiranje i tenzije. Pa, ko voli…

  4. @Kosovo, a ne „Pristina“

    Odradjujes burek? Koji put si vec napisao ovaj jedan te isti „komentar“? Elem, ne radi se o sporu Pristine i Beograda niti o sporu Kosova i Srbije nego o sporu albanskih separatista i medjunarodno priznate drzave Srbije.

  5. Nema nikakvih problema – Srbi su glasali za srpsku list i imaju potpredsednika vlade…Dok je on, Rakić, na toj funkciji ne treba da brinu.

  6. Па Косово није члан УН, већ је, по међународном праву део Србије???

  7. Svima izmiče jedna reč, „odlaganje“ , što znači da nešto odlažemo, kao i veliku pomoć od 1. januara, ne i prestanak izvršenja.Nikako da ukapirate igru reči.
    To je kao kad odložiš devojci, da ćeš joj uterati.Ostaviće te istog momenta.

  8. To je samo odlaganje neminovnog, a to je novog vojnog sukoba sa Albancima. To je neizbezno, ako hocemo KiM da zadrzimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.