Kako Vučić čestita Novu godinu na društvenim mrežama (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ne znam kakva me sila natera da pogledam ovo ! A ovo me natera na povraćanje , tako da odmah otrčah u kupatilo . Ubuduće , stavite upozorenje , kad nešto slično ponudite , da je to namenjeno samo onima koji imaju jak želudac !

      1. I u septicku bi skocio samo da digne rejting za 1%. Ooooooooo sto ga se stidim, gde bas nas da zadesi takav preCednik.

      2. Želim njemu i njegovim podrepašima da ove godine stignu konačno gde su krenuli, a to je u Padinjak da doživotno gledaju iza rešetaka i da više nikada ne izmile iz pacovskih rupa.

      1. Životni moto vrhovnog je izjava Bukovskog: Kad god sam imao priliku da napravim budalu od sebe nisam je propustio.

  2. Da li je moguce da nisu uspeli (ili nisu zeleli?) da angazuju profesionalce? Zato sto je spot toliko jadan da je to sramno. Ne zna se sta je gore, scenografija, scenario ili izvodjenje. Ocigledno je da Vucic nastavlja da nas ponizava time sto od svega pravi najprizemniji cirkus. Po svoj prilici cilja na najneobrazovniji i najjadniji deo glasaca. Ostalima (cak i njegovima) od ovoga bi trebalo da pripadne muka.

      1. POšto mu je proradio umetnički dar, sledeće je valjda dirigovanje Beogradskom filharmonijom?
        Ali, ćuti, to je još i dobro, samo da ne utripuje da je i odličan hirurg, pa krene da operiše nekoga na otvorenom srcu, na primer! U stvari, možda i jeste dobar neurohirurg, kad je svojim botovima onako dobro i uspešno odstranio mozgove!

        1. On veoma uspešno izvodi operacije na otvorenim novčanicima građana Srbije. Pravi primarijus.

    1. Ako pod „verujeMO“ misliš na vas botove, onda ti verujem da vi verujete. I verovaćete. Sve dok redovno stižu sendviči. Takvi ste vi botovi.

    2. Dragojlo, ti ni ne znaš šta je spot. A ona slova dole, jel si stigao da pročitaš???

  3. Zna se kako obrazovan,normalan predsednik jedne drzave cestita Novu godinu svim ljudima,bez obzira na versku i ranu pripadnost.U ovom spotu je prikazan jedan pinkovski primitivizam i prizemno razmisljanje glavnog glumca.Muka mi je i stid sto se Srbija ovako predstavlja svetu.Ako nije znao kako se cestita,mogao je da pogleda snimke svetskih drzavnika ili da ode kod tetka Nade u biblioteku i zatrazi knjigu ,,Bon ton za predsednika,, makar je nikad ne vratio.

  4. Ima li neki psihijatar u „Lazi“ koji po sluzbenoj duznosti moze da izda nalog za prinudno lecenje?

  5. E,sine Amare.Imoj sin je 11 godina bez posla,mucimo se i grcamo kao porodica.Profesor je po obrazovanju a kad krene u potragu za poslom upucuju ga na stranku ili na predsednika opstine u kojoj se nalazi skola koja ima potrebe za tim kadrom.Ponos porodice je cudna stvar,niko od nas nije potegao na ta mesta niti ce.I ovo ce proci ali je obraz ostao ne ukajan.Mlad si i shvatices sa godinama sta si navukao na svoju savest.

  6. O Gospode Boze. Pa I propaganda mora da ima neke standarde. Ovo je smislio neki rostiljdzija sa novom diplomom. Pa sad, kakva publika, takva I predstava. Prema svecu I tropar.

  7. Dr Laza Lazarević objavljuje da ima slobodnih kapaciteta i da mogu da dođu svi koji moraju i da im neće ništa sem dve-tri pilulice 3 puta dnevno. Pravi happy land i golden age.

  8. Pacijent glumi lekara, „F“ produkcija. Koji god da se broj doda greške nema,jedino se može biti preblag u oceni pravog stanja.

    1. Koji blam koga dunav nikad oprati nece, em se uclanis,,em tw uslikaju iza tog…. zavrsi recenicu sam

  9. Niti sam “ gledao “ spot niti cu ga “ gledati “ jer NE ZELIM da mi ovaj “ preCednik “ sns sekte pozeli ni jednu lepu zelju ( ni meni ni mojoj porodici ) jer nije iskreno , od srca , vec providno primitivna propaganda u svim mogucim situacijama

  10. Lep prikaz Srbije kao jedne velike porodice, kako bi i trebalo da bude, a to se postize slogo i radom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.