Kakve će biti posledice Vulinove posete Moskvi?

Sagovornici Danasa o poseti ministra unutrašnjih poslova Srbije Rusiji i izjavi Sergeja Lavrova da predsednici dve države redovno usklađuju korake

Ostavite komentar


  1. Каква ће бити последица америчког мешања у ракозване „прговоре“ око Косова и каква ће бити последица подизања КФОР-а од стране западних окупатора?

  2. Poseta Vulina Rusiji znacajno ce pogorsati medjunarodni polozaj Srbije. Vulina treba sto pre skloniti iz politickog zivota zemlje .

  3. Ko je ovde budala.
    Evropa bi da se uskladjujemo najmanje jos 100 godina pa da odluce da nas prime. Zar stvarno misle da smo totslni idioti.

  4. E gospodjo Grubjesic ako je i od tebe mnogo je. Kakvu ce stetu poseta naneti? Verovatno ce gas u EU premasti 5000 eura. Ako je to problem Vulin ne moea ni da se vraca dok ovi ne pocrkaju od zime bez gasa. Ajde sad malo ozbiljno. Stete nema a koristi ako bude. I nemoj vise da nam bacas pradinu u oci sa tim prikljucenjem prijemom ili sta vec. Oni nas nece a bogami koliko vidim ni mi njih. Jos jedna stvar mi tehnicki po ustavu ne mozemo biti clan po njihovim uslovima. Uslov je oriznanje Kosova kao drzave. Ko to moze da uradi po ustavu pitam jos jednom. Zato oladi malo sa EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.