Kakve sankcije je EU pripremila za Srbiju zbog terorističkog napada u Banjskoj?

Ostavite komentar


  1. Uvesti sankcije na promet robe i ljudi, dakle i vize. Sto jace sankcije. Povuci investicije, a zatim na KiM poslati 50-100 hiljada nato vojnika sa teskom vojnom opremom. Decu politicara vratiti iz zapadnih zemalja u Srbiju, a ne da AV cerka studira u Nemackoj dok nas gura u rat. Zatim ovu vlast koja je unistila Srbiju skinuti sa vlasti i sve ih pohapsiti.

  2. Ona bi to toliko volela, unapred se raduje tome. Pa valjda treba neka istraga, pa da se objave rezultati. Ne može Viola da dočeka…

  3. @ – I svima je jasno sa bi one pogodile samo građane, a ne i vlasti. Vraćanje viza za sada nije na dnevnom redu.

    Pa nije ta vlast pala odnekud sa neba nego je rezultat glasanja tih istih gradjana i gradjanki.

  4. Super. Svaki takav potez EU ludokrata bi gurnuo Srbiju bliže Rusiji i Kini. Vojna baza Rusije u Srbiji jedino garantuje bezbednost. Kada bi Putin predložio razmeštanje nuklearnog oružja u Srbiji 70% bilo za. Jedva čekam sankcije.

  5. Za građane je dovoljno što smo označeni kao teroristi… A za vlast i sve druge koji su umešani neko u Gvantanamo a neko po drugim bajbocima i imovina da im se zapleni.

  6. Stopirani pregovori u EU,u koju nas neće,za incident gde nije dokazan nego postoje „indicije“ da je vrh države. Pravda za Vučića još malo će da se viče kako je krenulo.

  7. @Aca
    EU treba kazniti Kurtija a ne Srbiju.

    Za šta? Zato sto je kriv za ubice policajca??? Naoruzao je i poslao specijalce u susednu državu?

  8. Замена теза! Какав вам је то наслов?! За кога ви радите?Терористи су НАТО пакт и ОВК, КиМ је српска територија!

  9. Beograd 20.43
    Uskoro bi mogao pozavidjeti Sjevernoj Koreji i ostalim slobodnim zemljama …

  10. Jedno od rešenja krize u Srbiji:
    U vreme, par dana pre izbora i par dana nakon izbora, ggattviiriti sve granične prelaze, te sprečiti bežaniju av i kompanije van Srbije.

  11. Jedno od rešenja krize u Srbiji:
    U vreme, par dana pre izbora i par dana nakon izbora, blokirati sve granične prelaze, te sprečiti bežaniju av i kompanije van Srbije.

  12. Vucic se namestio srbomrscima.
    Ali sa ovakvim budalama na vlasti u Nemackoj i EU, ko zna da li ce na kraju rata Nemacka uopste postojati

  13. Nas treba izolovati od normalnog sveta, vidi se po komentarima. Nazivaju diktature demokratskim zemljama, hoce u Briks sa sirotinjom. Boze sakloni!

  14. Hahah javna podrška za eu pala još nekih 15-20%

    Ovi kreteni u evropi su sami sebi najgori neprijatelji.

  15. Терористички напад се догодио 1999. УЧК и Америка су учиниле тероризам према сувереној земљи.Окупација још траје.
    И ту је крај сваке приче о тероризму

  16. gadno sa gadnije ne može biti..gadno ..kako će se onda graditi i ko će doći na taj događaj 2027 .. ko ?! kako će se graditi nekoliko hiljada hotelskih soba .. teren i ostalo…kako …

  17. Терористички напад на територији Србије, напад на паравојне формације. Јако интересантна класификација овог догађаја.

  18. Daj Boze da nam uvedu sankcije, samo to nas moze urazumiti da uvidimo kako nas EU voli kao vestica Ivicu i Maricu. Put u EU je put u nestanak.

  19. Obustavili su misiju OBSa da bi Vučić mogao da pokrade izbore a sad da nam uvode sankcije. Meni stvarno nije jasno.

  20. Ako se u uvedu sankcije ,prekinuti pregovore sa Kosovom pod okriljem Brisela dok se ne ukinu . A i ovako nas kroz los SSP, banke…EU muze mnogo vise nego sto daju kroz kredite ,ulaganja i nepovratne donacije .

  21. Једва чекам да се отарасимо ове ЕУ и почнемо да живимо од свог рада и трговине са пријатељским земљама !

  22. Nema toliko visoke cene koju Usnija nije spreman da plati na kredit i obraz srpskog naroda. Platili smo cirkus sa hapšenjem tajkuna Miškovića više od 30 miliona evra, platićemo i Radojičiću kuću na Gazivodama i primiti trista terorista. Šta kome treba, unosan posao, reklama na CNN-u, 640 miliona za 7-8 godina, srpski narod plaća. Kredite u tajnosti, naručuje stranka, rate plaća narod koji nije pobegao.

  23. Vucic nas vodi u rat sa celim svetom , dobicemo sankcije sigurno ako nastavi ovako bahato ponasanje . On se obogatio a nas odveo u bedovanje . Tako nam i treba , glasakte i dalje , obice vam se to o glavi .

  24. Postajemo zrtvovani zarad tih nekih kosovara i tog nekog beznacajnog Kosova dokle vise!!!!

  25. Ovaj ili ova sto pise pod nikom ,,JA,, mora pod hitno nazad u skolu,moze i vecernja .

  26. Interesantno da neko ima internet, zna da koristi društvene mreže, a osim toga ništa ne zna o istoriji, društvenim prilikama u svetu i da sebi za pravo da komentariše. Našu zemlju stavlja u savez sa Azijom i Rusijom jer im se to čini dobrim potezom, a ne zna o tim zemljama ništa. Veliča borbu za Kosovo koje je neko predao.

  27. Ucena. Ili kako oni kažu ili nikako. Zašto mi uopšte hoćemo u EU? Okrenimo se BRICSu.

  28. И треба да нам уведу, то је најбољи начин да подршка уласку у ЕУ падне на једноцифрену бројку.

  29. Pazi ovo teško je poverovati da Vučić nije znao šta se sprema u Banjskoj. Ne lupetajte. Šta onda reći za Izrael i njihov „Mosad“ koji je totalno zakazao.

  30. „uvođenje viza građanskama i građanima su daleka mera“…daleka do 1.januara 2024. kada se uvode elektronske vize za gradjane zemalja koje nisu clanice (a tu je i Srbija).

  31. Obustavljanje pregovora sa EU bila bi sjajna vest za Srbiju i prilika da se konacno okrenemo alternativi, sa prijateljima i bracom.

  32. „Vučić kontroliše mnoge stvari koje se dešavaju u Srbiji. Teško je pomisliti da nije bio svestan šta se dešava oko nabavke naoružanja, niti organizacije agresorske grupe. Međutim, ne mislim da je Srbija zainteresovana za veći vojni napad, ili rat – rekla je Von Kramon“.

    Zamislite sad čuvenu Izraelsku obaveštajnu službu…koja je zakazala, pa nije očekivala ovakve napade Hamasa. Ali, Vučić je jači od Mosada, pa je znao sve u vezi KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.