Kakvu je poruku Zorana Mihajlović o Srbiji uputila SNS-u i Vučiću

Ostavite komentar


  1. Deset godina pristajala na sve,sad se setila da ne valja ništa sa i kod ove vlasti. Kasno.

  2. Zahvaljujući prvoborcima zelene agende napravljeno je pogubljenje energetskog sistema. Šta je rekao Grčić nikog nije zanima lo. Pod hitno istraga ili ste učestvovali u stvaranju haosa pa nemožete protiv sebe.

  3. Bravo, previše si pametna i radna i nije bilo lako sa buzdovanima sa kupljenim diplomama.

  4. Nemam bas dobro misljenje o njoj,ali sve sto je pokusala nisu joj dozvolili.Nikoga nije mogla da smeni i sve tuzbe su joj odbacene.

  5. Bolje da Srbiju Zorana vidi na zapadnom Balkanu ,u saradnji sa komsijama i sirom okolinom.Treba saradjivati i sa istokom a ne samo sa zapadom.Ako ti je miliji ,,zapad“put pod nohe Zorana.

  6. Nije njoj do ministarskog mesta, već joj izmakla iz ruke krava muzara, koja je davala mnogo mleka, sad mora da se pomiri sa 120000.a to su ipak moje 4 penzije.

  7. Sasvim je moguće da je lepa exministarka u pravu kada kaže da je SNS nekim ljudima „džuboks“ za bogaćenje. Potpuno sam siguran da tako nešto ne bi rekla da je ostala ministarka.

  8. Ma totalno nebitna osoba …za mesec dana nećemo je se ni sećati…glupo nastupila što najbolje govori o njoj samoj …,, kada pljuneš iznad sebe nema gde da padne nego na tebe …,,..sujetna i bez dostojanstva …

  9. pokušava da se nametne zapadu kao zastupnik njihovih interesa. Ali mislim da oni dobro znaju s kim imaju posla i igraće verovatno na neke nove ljude.

  10. Zorka laprda. Ona u Europi sa onim turbonarodnjackim autfitom moze samo da nas sramoti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.