Kamberi kod Kurtija: Poštovanje Referenduma iz 1992. jedino pravo rešenje

Ostavite komentar


  1. U tom slučaju referendume mogu organizovati i Republika Srpska, Istra ili hrvatski deo federacije. Ceo region bi otišao u haos i beznađe, jer Priština očigledno ne želi kompromisno rešenje ovog viševekovnog problema.

  2. Ko njega sta pita.Korekcija ce biti.i ono sto jutros izaslo kao informacija,je prihvatljivo.Od odvajanja te tri opstine nema nista.Krug se zatvara i stavlja tacka.Jutrosnje informacije o resenju su dobre,i donose mir.

  3. Имајући у виду кохерентну и мудру политику нашег председника Вучића, слободно можемо да кажемо да су захтеви Камберија и Куртија више него скромни. Пошто нам је, како каже мудри председник Вучић, потребан мир са Албанцима, требало би придодати Ниш и Врање, тако да то буде једна лепа заокружена целина. После тога, председник Вучић би могао да приреди велико славље на Националним стадиону које би он отворио једним валцером са Славишом Кокезом.

  4. Pa to je neverovatno. Na teritoriji Srbije svaka nacija pokusava da dobije neka specijalna prava koja nigde u svetu ne postoje.Ako bi se po tim principima stvarale drzave u svetu po kojima se pokusava da se stvore na teritoriji Srbije onda bi na primer Turci u Nemackoj odavno imali svoju drzavu,a Evropa bi imala najmanje 200 drzava. I hoce li Srbija zarad evropske unije i dalje velikodusno poklanjati svakome delove svoje teritorije?????

  5. Albanci mogu da organizuju referendum sa teritorije Srbije, a Srbima je zabranjeno odrzavanje referenduma za opstanak na Kosovu. To mi je neobjasnjivo i mnogo mi lici na Titov zakon o zabrani vracanja Srba i Crnogoraca na Kosovo.

  6. Kao prvo,Onda da se prizna i referendum Republici Srpskoj, pa nek daju referendum i u Crnoj gori, pa Makedoniji. Kao drugo, ne moze da glasa samo Presevo, Bujanovac i Medvedja. Sto da ne glasaju i Vranje i ostale opstine iz tog kraja pa da se utvrdi vecina. Trece, glas bi trebalo da imaju samo zitelji tih krajeva koji ti zive, a ne ko se tu trenutno zatekao. Cetvrto, kad dozvole Meksikancima u Teksasu to pravo, onda se ja necu buniti za ovo i kod nas, a do tada sikter

  7. Drzava da ode dole da napravii popis svih gradjana,da se vidi ko ima drzavljanstvo,licnu kartu I ostala dokumenta Republike Srbije,ko nema deportovati odmah!!!Ako treba porez cu da platim da se podigne zid zicani,betonski da vise niko ne pomisli da uzme kvadratni milimetar Srbije!!!!

  8. Evo baš smo imali sinoć porodični sastanak na kome smo odlučili da napravimo referendum. Kuću sa sve placom na kome živimo hoćemo da proglasimo nezavisnom teritorijom i da se pripojimo Nemačkoj. Referendum prošao bez nereda. Jedino deda bio protiv. Ali pošto smo mi demokratsko društvo i imamo većinu hoću ovo da priznaju zvanično.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.