Kamberi: U Skupštini Srbije da ukažemo na diskriminaciju Albanaca u Bujanovcu, Preševu i Medveđi

Ostavite komentar


  1. Diskriminacija? Da postoji bilo kakva diskriminacija i represija, Kamberi bi sedeo u zatvoru zbog izazivanja nacionalne mrznje i krsenja teritorijalnog i ustavnog poretka Srbije i to sav u modricama. A sto se tice nerazvijenosti, kako to Kamberi zamislja, da bude isto kao na Kosovu ranije? Da se Albancima salju pare, grade putevi, otvaraju fabrike, placaju nacionalisticke egzibicije, postavljaju na funkcije bez kvalifikacija a oni ce da masu albanskim zastavama i cekaju priliku kada da samoproglase jos jednu „drzavu“? Da bi dobili postovanje, treba i Albanci da postuju drzavu i vecinski narod te drzave a Kamberi i Albanci u tzv. ‘presevskoj dolini“ uveliko to ne rade – setimo se samo postavljanja albanskih zastava od pre koji dan na institucijama drzave Srbije.

  2. Idi na Kosovo da vidis staje diskriminacija i Aparhejd i nisi gadljiv na pare koje ti daje Srbija

  3. Sta imaju Srbi u Albaniji to treba da imaju Albanci u tzv. „presevskoj dolini“. I na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.