Kamberi Vučiću: Srbija mora da kaže istinu o zločinima nad Albancima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ušao u polemiku sa Šaipom Kamberijem, o stradanjima na Kosovu, Palma se uključio uvredama

Ostavite komentar


  1. Kamberi bi zaista trebao da se suoci sa pravim licem Albanaca, taj narcis-nacionalziam koji rasipa postaje smesan. Sa kim to Srbija treba da pregovara? Sa onima koji su na Kosovu ubijali i proterivali Srbe, kidnapovali ih i prebacivali u logore u Albaniji gde su nekima vadili organe i prodavali ih. To za Kamberija nije problem? Hasim Taci, doskorasnji pregovarac je danas u Hagu, da li Kamberi zna zbog cega? Nije zbog pogresnog parkiranja ni zbog kradje cokoladice u prodavnici. Jako ne stoji albanskim nacosima izigravanje moralnih gromada, ali jako. Kosovo je otcepljeno od Srbije zato sto je to interes Nemacke, SAD i V. Britanije a ne zbog nekih moralnih i „prirodnih’ razloga kako to Kamberi pokusava da proturi. Bas kao sto je i Hitler otcepio Kosovo zbog interesa, da nece Kamberi da kaze da je i Hitler bio moralna gromada te je zato podrzao tadasnju albanizaciju Kosova? Da je kojim slucajem moral osnova otcepljenja Kosova, onda bi Kosovo vec bilo i vraceno pod kontrolu Srbije zbog svih zlocina, proterivanja, pljackanja, unistavanja kulturne bastine i diskriminacije koje su Albanci pocinili u zadnjih 20 godina. Da se ne spominje sta su Albanci radili tokom II svetskog rata, kada su imali zastitu Tita ili Turaka.

  2. Bitno da Kamberi i ostali Albanci ne moraju da se suocavaju sa zlocinima koje su pocinili, da mogu da ih guraju pod tepih i da se prave blesavi. Srbi na Kosovu su se valjda samobijali, sami su palili svoje kuce bas kao i svoje crkve i manastire i sami su sebe proterali. Da Kamberi i Albanci i njihovi sponzori zaista imaju dokaze da su Srbi odgovorni za ubistva u ‘Pandi“ zar ih ne bi vec davno izneli na videlo? Zar ne bi Amerikanci platili milione za dokaze i kakva bi to bila pobeda za Albance i one koji ih podrzavaju? Zasto za sve ove godine osim jeftinog spinovanja nisu izneti ti dokazi?

  3. A kad cete vi reci gde su nestali srbi,ko je ubijao srpski narod na KIM,koliko je zrtava u zutoj kuci?

  4. Smesno je i komentarisati ovakve ljude kao ovaj Albanac,da je normalan rekao bi da su svi Srbi proterani iz Pristine,Prizrena,Djakovice i da ne nabrajam dalje,oni su u drugom Sv ratu imali Baliste koji su bili privrzeni Nemcima,a svoje ponasanje, neiskreno prema svima pokazuju i danas i misle da ce im to proci

  5. Hoce da baci ljagu na Srbiju rece Dacic. On poistovecuje Srbiju sa sobom i svojim politickim ocem. Tadasnja vlast je radila to sto je radila na Kosovu, a i on je ucestvovao. Zato i nece da se suoci sa prosloscu. I predsednik je takodje ucestvovao. Bez suocavanja nema napretka samo vrcenje u krug, a nama prodjose godine. Za njih ne brinem, oni se za to vreme bogate i korumpiraju sve zivo.

  6. Mnogo buke ni oko šta! Gomila reči mnogima prikriva idejnu prazninu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.