Kamberi za Danas: Ovo su najozbiljnije pretnje meni i mojoj porodici od kada se bavim politikom 1Šaip Kamberi, foto: FoNet-Ljiljana-Stojanović

„Od kada sam o pretnjama smrću obavestio predsednika Skupštine Srbije, nije bilo nijedne reakcije državnih zvaničnika“, rekao je večeras u izjavi za Danas Šaip Kamberi, Narodni poslanik u Skupštini Srbije i lider albanske PDD.

„Ovo su do sada najozbiljnije pretnje koje su meni i mojoj porodici upućene od kada se bavim politikom. Bilo je u poslednjih desetak dana više negativnih komentara na društvenim mrežama, ali ne i pretnji smrću“, kaže za Danas Kamberi, koji je i predsednik najstarije albanske stranke u Srbiji Partije za demokratsko delovanje (PDD).

Kamberi navodi da „pretnje nisu direktno povezane sa njegovim prisustvom u Kancelariji za vezu Prištine u Beogradu, gde je obeležena godišnjica proglašenja nezavisnosti Kosova“.

On precizira da je o svemu obavestio „samo predsednika parlamenta, ali da od njega, ali ni pripadnika policije za sada nema nikakvu reakciju“.

Po njegovim rečima „profil na Fejsbuk stranici, nakon objave u kojoj mu se preti smrću, ugašen je“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari