Kancelarija NATO u Beogradu obeležila 10.godišnjicu

Ostavite komentar


  1. Када српска влада планира да им откаже гостопримство збом мешања у унутрашње ствари наше земље? И када планирају да нам исплате штету нанету у агресији 1999?

  2. Tesko je verovati da nema bas ni jednog komentara. Ali razumem , strah je to, odneo vrag salu, ne treba srditi okupatora.

  3. Nema veze gde boravim
    Kada cu mrsiti ili postiti
    Al jedno ne mogu da zaboravim
    Deci ti necu oprostiti
    Ti si mi bio dragi gost
    I rado sam te gostio
    ozda sam primitivan, prost
    Decu ti nisam oprostio
    Zasto su tvoji meci
    Isli ka mojoj deci
    O njima sanjam i mastam
    Decu ne mogu da prastam
    ozda bih nabujale reke
    Izmedju nas premostio
    Postoje druge stvari neke
    Decu ti nisam oprostio

  4. Da je bilo više sreće, kao i pameti u Srba,Srbija bi odavno ( kroz SFRJ,SRJ,SCG…) bila članica,prvo EEZ, pa EU i NATO-a. Ovako danas mora da sedi na dve stolice i čeka trenutak kada će joj se m.d. naći u procepu !
    @ Dule*** Gostoprimstvo NATO-u neće biti otkazano od strane Srbije pošto je tako dogovoreno,a Srbija i nema kapacitete niti interes da to učini. I rusi se mešaju u unutrašnje stvari R.S. (put-in preko ambasadora čep-urina,nezvaničnog v.d.-a premijera Srbije "u senci"), pa se zbog toga ne uzrujavate ?! Drugo,"agresija" na SRJ ima podugačku predistoriju političke akrobatike,inaćenja,prkošenja i izazivanja zle sudbine a što vi kolektivno zaboravljate i pamtite samo ono što vam odgovara,selektivno.Treće,pobednik nikada ne isplaćuje bilo kakvu odštetu pobeđenom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.