Kandidatu na listi Ruske stranke za poslanika Predragu Ivanovu stigle pretnje smrću 1Foto: SKOJ

Centralni komitet Saveza komunističke omladine Jugoslavije saopštio je danas da je njihovom članu i kandidatu na listi Ruske stranke za narodnog poslanika Predragu Ivanovu u ponedeljak u popodnevnim časovima nepoznata osoba uputila pretnje smrću.

Dodao je da je nepoznata osoba preko skrivenog broja poručila Predragu Ivanovu i njegovoj porodici mrtvački sanduk, rekavši pri tome „komunjaro dobro me sad slušaj! Pokojniku treba iseći nokte, jer mi samo kupamo i zakopavamo“.

„Pre toga, u nedelju, Predragu Ivanovu, pretnje su upućene i preko društvene mreže instagram, gde mu je poručeno da će biti zaklan prvom prilikom. Predrag Ivanov je ove pretnje prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova“, istakli su u saopštenju iz te stranke.

Naglasili su da je očigledno da pojedinci i organizacije koje napadaju članove te stranke ustvari pokušavaju da ih zastraše.

„Prerdrag Ivanov je pošten radnik, častan čovek, komunista, čovek posebnoga kova, tako da ga pretnje neće zastrašiti! SKOJ ove morbidne pretnje shvata ozbiljno i naša organizacija će preduzeti sve mere kako bi zaštitila Predraga Ivanova i sve naše članove. SKOJ poziva javnost da osudi ove užasne pretnje koje su upućene našem drugu i kandidatu za narodnog poslanika. SKOJ zahteva od nadležnih organa da pronađu i na adekvatan način kazne počinioce“, poručili su u saopštenju iz SKOJ-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari