„Kao da je Marka Đurića neko namerno žrtvovao“

Zašto niko nije zaštitio visokog srpskog zvaničnika, prema sagovornicima Danasa

Ostavite komentar


  1. I 1999. godine se cinilo da neko namerno zrtvuje albanske civile kako bi ostvario neke svoje interese, nacional-‘ekspanzionisticke sto se tice Albanaca i necega sta su hteli Amerikanci a sta je na liniji sa svim americkim spoljnopolitickim promasajima od intervencija .

  2. Jeste?! Zrtvovan je?! Jos da pronadjemo i batinase koji su „pod obavezno“ Srbi, kao i organizatore, koji, „of course“ sede u Beogradu i „zaokruzili“ smo slucaj do kraja?! Tako smo pronasli krivca za bombardovanjr RTS-a, za ubistvo Ivanovica itd.itd. Samo jos neki nas “ Megre“ da osmisli ko je iz Beograda vadio one organe Srbima, ko je pobio onu decu na Bistrici i hiljade onih kojima se gubi svaki trag. Da nismo ovoliko propali, pomislio bi da imamo bujnu mastu.

  3. A šta su trebali da urade? Da ga smene, pa da ne ide on u Prištinu nego neko drugi? Onda bi se pojavila priča, kako ga je „diktator“ smenio na svoju ruku, nedemokratski, pred važne pregovore sa Prištinom, zato što je Djurić hteo nešto što Vučić neće?! Ja mislim da smo mi, shodno ovakvim teorijama, sami sebe bombardovali. Sedali smo u avione u Avianu u Italiji, malo izbombardovali sami sebe a onda se bezbedno vratili u Beograd da glumimo žrtve?! Ljudi moji, ne trebamo bili mnogo pametni, to je danas čak i
    nepoželjno ali, dajte da se malo uozbiljimo i unormalimo?! Znam da tvorci ovakvih teorija najviše ne podnose sami sebe pa, polazeći od sebe, tu svoju ništavnost, prokjektuju na celokupno stanovništvo.

  4. Đenka snima film, zadnjica mu gola. Iz nje vire mnogi, neko ceo a neko do pola.

  5. Prvo je Duric slao voz, a AV nije bio obavesten, ovaj podneo ostavku , nema boljeg kaze AV, a sad otisao u Mitrovicu kao sve je uradio po Briselskom sporazumu, za koji kazAV da se ne primenjuje, i onda desilo se sto se desilo, ja kao svi gradjani smo protiv nasilja, a i slep covek vidi da EU nece da se mesa, pregovarace do besvesti, bez rezultata, ako kojim slucajem AV neigra dvostruku igru, to ce videti ko prezivi

  6. Ne znam kako se taj sindrom zove sto ga ima AV da stalno glumi zrtvu.On bi i porodicu iskoristio za to

    1. Nije Vucic sam. Ni oni predsednici u Srbiji pre njega, nisu bili nista bolji. Ako ne i gori. .

  7. Hehe. Danas ceo dan pricam sa ocem o ovome i dosli smk naravno do istog zakljucka. Svaka cast listu Danas na iskrenosti i otvorenosti 🙂

  8. Не знам ко је гори – Срби или Албанци. Срби имају политичаре које би сваки непријатељ пожелео, а Албанци су толико цивилизовани у 21. веку да од њих Србе „брани“ НАТО са КФОР-ом у сарадњи, тенковима и бодљикавим жицама. Сјајно нам је…

    1. I to se uklapa u ovaj scenario. Samo naivčina ili budala može da prihvati pbo što nam AV i njegovi trabanti serviraju.

  9. Čudan je Marko Djuric , ili još nezna sa kim ima posla.
    Njegova misija Sev.Mitrovici nije valjda imala za cilj, koji smo videli, ili nešto ozbiljnije što priliči predstavniku jedne države RSrbije.
    Onaj koje ovu nazovimo poseti planirao,zadao,je ili diletant politicki,ili osoba bez imalo poštovanja prema nekome kome se sprema o “ Vruć Zec“.
    Ozbiljna država tako nešto ne sme s e b i da dozvoli.
    No o tome se kao i o svemu pita Vrh države.

    ranije

  10. Posle sve ove bruke i sramocenja i sebe i cele nacije Marko Djuric treba da se povuce sa pozicije na koju je ne zna se kako ni dospeo.
    , gde pokazuje svoje veliko neznanje i samo papagajski ponavlja sto Veiki Klovn kaze pa je stoga zadobio apsolutnu nepopularnost medju narodom i Kisova i Srbije. Taj mr Bean SNS-а treba da se napokon skloni iz svakog javnog zivota i pocne da se bavi nekim drugim, nadam se postenijim poslom. Negov sef glavni 90-h kada je u pitanju bilo optuziti nekoga da je domaci izdajnik i strani placenik , ocigledno je sam sada postao to za šta je optuzivao godinama svakog ko mu je bio politicki neistomisljenik. Ne znam koliko placaju Djurica za ove sve komedije koje pravi na svoju i stetu drugih, ali krajnje je vteme da shvati da nikakav novac nije i ne moze biti vredan ovolikog sramocenja sebe i brukanja citavoh naroda koji oredstavlja
    kao namestenik Vucica za pitanja KiM. Sa interesovanjem
    celamo koji je novi scenario za predstavu: Kud ide ovaj brod, a koju pise neumorno nas Veliki Klovn radeci na njoj od jutra do pozne noci, kako sam kaze radeci po 18 sati dnevno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.