Karići posmatrali izbore u Belorusiji

Ostavite komentar


  1. Kako li se osećaju Oni koji su se potrudli da ličnim donacijama uplate poveće iznose za,,obnovu K.i.M, a dans gledaju ove DeKariće saglsnike exradikalskih spasilaca,,iako Su na Zavidnom mestu za one,24 ,,teme,, u EU. dok im Bogi više nespomonje,,salate,, , a One nerastu po ,nepokazanim tenderima…Mi smo sa ovom specijalnom ,dinastijom,, iz slavnih vremena,,Već dobrano pobrali zelen bostan.

  2. Šta li je tu bilo za posmatranje?Ruganje demokratiji, rzultati glasanja, kao u Albaniji u vreme Envera Hodže. Tuga i jad.

  3. Mogli bi Karici (koji jos zive u vreme Karadjordjevica) posmatrati i izbor opozicionog poslanika u Belorusiji da slucajno ne predje potreban cenzus jer bi se veciti predsednik Belorusije Lukasenko mogao naljutiti i Karice izbaciti kao kofere iz njegove "demokrtaski" uredjenje drzave. Ako ovako nastave mogli bi Karici posmatrati slicne izbore i u Severnoj Koreji i Gvineji Bisao.

Ostavite komentar


Politika

"Konfuzne poruke ne treba slati biračima": Sagovornici Danasa o Đilasovom i Ponoševom pozivu opoziciji da odustane od lokalnih izbora 10

„Konfuzne poruke ne treba slati biračima“: Sagovornici Danasa o Đilasovom i Ponoševom pozivu opoziciji da odustane od lokalnih izbora

"U politici konfuzne poruke ne treba slati biračima, a Dragan Đilas i Zdravko Ponoš morali bi napisati desetotomni komplet da bi pojasnili biračima zašto njihove stranke izlaze na mnoge lokalne izbore, a na beogradske – ne. Kada su izborni uslovi svuda isti – odnosno užasni. Šta je to što Beograd čini tako drugačijim. Postoji život i izvan Beograda".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.