KFOR najavio vežbe na Severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Da, ali komandant KFOR-a je izrazio „Zabrinutost“ što vlasti R. Kosovo ne kontrolišu sever KiM. Takođe su dozvolili akciju ROSU tj. da šesdesetak specijalaca hapse samo jednog čoveka i da šenluče i demonstriraju svoju moć, pucnjavom, i uznemiravaju Srbe u severnom delu Mitrovice, nazivajući to običnom akcijom policije. Predlažem, da srpske vojno policijske snage u isto vreme organizuju manevre u predelu Bujanovca i Preševa.

  2. A sta ce da vezbaju zastitu srba od terosticke vojske Kosova ili proterivanje srba sa teroristickom vojskom kosova

  3. Ma da svi smo mi glupi pa cemo verovati da su vezbe KFOR-A u pitanju,zele da provere odakle ce drzava Srbija i na koji nacin pomoci svojim ljudima na KiM !!

  4. Jel to nesto opet sa kosovskom vojskom. Pomoć albanskim separatistima da uđu na sever Kosova jer ovako sami ne mogu.

  5. Sa’će Julin da im nanu naninu. A KOFOR demonstrira silu prema odredbama kumanovske kapitulacije koju su potpisale srBske patriJote koje su i sada na vlasti, kako u Beogradu, tako i u Prištini, tako i na sveru KiM. KFOR rek’o Vučiću: Tišina tamo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.