Kfor: Vlasti Srbije bile obaveštene o akciji na Kosovu, nije bilo iznenađenja

Ostavite komentar


  1. Neko ovde laže… Kome verovati? Našim zapadnim prijateljima koji nas „konstantno“ lažu ili Predsedniku koji nas „nikada“ nije slagao?

  2. Pa ocigledno je bilo, jos od onda kada je AV prvi put objavio da ce biti policijski upad na sever KiM da to nisu bezbedonosna saznanja udbe vec informacija da li KFOR ili Tacija. A posebno je bljutava AV gluma na skupstini, koja je imala za cilj da preko prvog programa Bastilje pokaze AV „hrabrost i brigu za KiM“. Ali, najvaznije saznanje sa jucerasnjeg AV tragikomicnog soua u skupstini da je on orvi pzt havno i jasno naglasio da on nije potpisao sporazum sa Tacijem vec da je to ucinio Dacic. Dakle poceo je AV da pravi izlaznu strategiju za sebe, a da krivicu svaljuje na druge. Neka se dakle spreme Dacic, Brnabicka, Mihailovicka, Mali, Vesic, …, tj. svi koji su u njegovo ime potpisivali protivustavne i protivzakonske akte i ugovore.

  3. Znači – dogovoreno! Uostalom, prvorođeni je to i najavio. Mrak najcrnji!

  4. Drugacije napisano, Vucicu je javljeno da ce Kosovska policija hapsiti srbe po severnom Kosovu, i sta je on uradio, pa kao i uvek nista, osim sto je izvodio monodramu u skupstini.

  5. Medjunarodna zajednica mora sto pre da se oglasi i hitno reaguje ako ne zeli da dodje do medjunarodnih sukoba. Napadnuti smo samo zato sto smo Srbi. EU gde je? Mora se podici na visi nivo zastita i sprecavanje sukoba.

  6. Ako je Kfor vec znao za ova hapsenja,zasto nije na vreme upozorio ljude? Njihov zadatak je da štite ljude,a ne da odobravaju ovakve prepade.

    1. Dobro od sada kada bude neka operacija u Srbiju protiv kriminalaca neka policija prvo upozori kriminalce da ce doci da ih uhapsi pa neka se oni dobro naoruzaju, uniste dokaze ili pobegnu za Kosovo.
      Kakva vam je logika to je nevidjeno ja se bas pitam da li vi pisete cinicne komentare ili vam nesto fali u galvu jer normalan covek ne bi pisao ovakve gluposti.

  7. Наравно да се знало за акцију, па јел’ неко мисли да је седница Скупштине о КиМ случајно заказана баш сада???

  8. „Nekima““ u Beogradi odgovara da simuliraju neobaveštenost kako bi to iskoristili za podizanje sopstvenog rejtinga i plasirali demagogiju.

  9. DA LI POSTOJE NOVINARI U SRBIJI?: Kako je moguće da niko od novinara nije pronašao potvrdu o tome da su pravovremeno najavili upad?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.