Klačar: Rezultat referenduma odgovara i vlastima i opoziciji

Ostavite komentar

  1. Da li takva konstatacija znači da je „Cesid“ doo plaćen istom sumom od obe strane za isto istraživanje?

Ostavite komentar

Politika

Šolc: Svih sedam lidera Grupe 7 će prisustvovati samitu G 20 u Indoneziji, čak i ako bude prisutan i Putin 10

Porfirije je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike: Božović o izostanku govora mržnje prema Albancima na Vidovdan

Porfirije Perić je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike. On zbog poslušnosti spolja može da radi šta hoće unutar Srbije. Takav je dogovor - ocenjuje za Danas Balša Božović, predsedavajući Izvršnog odbora Regionalne akademije za razvoj demokratije, odgovarajući na pitanje da li je SPC, kao i do sada, izlazila u susret ciljevima koje aktuelni režimi i vlast želi da postigne, bilo oni i od strane istog aktuelnog režima koji naglo menja kurs - od propagiranja mržnje prema kosovskim Albancima, do pomirljivog tona.

Naslovna strana

29. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.