Klačar: Vlast nastavlja negativnu kampanju, odvraća građane od mitinga opozicije

Ostavite komentar


  1. Opoziciji su uvek drugi krivi za neuspehe, jer je najlakse prebaciti odgovoenost na drugi.

  2. Treba ostati ispred Skupštine sve dok ne poumiru od gladi. Što bi se mi sekirali za njihovo gladovanja, ako se oni već godinama ne potrišu za naše gladovanja?!

  3. Sta Klacar i CESID pominju birace i izbore kada ih opozicija i setaci nece vec traze vlast a da se ona ne dobije na izborima i u institucije sistema vec na ulici. Niko opoziciji ne spori da i oni ne budu u permanentnoj kampanji preko svojih politickih partija, istupa u direktnom prenosu na javnom servisu iz srpske narodne skupstine i permanentnim kampanjama prezentiranjem svojih programskim nacela.
    Kada sam momke na jednom standu pitao sta zele?
    – Ma samo da ovaj ode!
    – A posle?
    – To neka on odluci. -, rece momak pokazujuci na poster Vuka Jeremica.
    – I zar mislite da ce narod da smeni legalnu vlast koja im daje plate i penzije, otvarane radna mesta, dovodi investitore sa miljardama evra investicija, ozivljava velike kombinate, gradi na stotinu hiljada stanova i auto-puteva i pruge, za rad tamo nekog Vuka Jeremica koji nam je u UN ucinio medvedju uslugu sto se tice KiM.

    1. ko ovo piše. Prepoznala sam trabunjanje, vratih se i vidim Miodrag, koji Peć nije ni na razglednici video.

    2. Prvo i prvo treba da znaš neke osnovne stvari. Nijedna vlast ne deli penzije i plate, one se zarađuju, penzije se stiču. Demagogija ove vlasti je da nema njih ne bi bilo plata i penzija. Inače i pre njihovog POVRATKA na vlast, bili su 90tih, postojale su i plate i penzije, i to mnogo duže no što ti oni serviraju demagogiju svakodnevno.

    3. Odličan komentar! I još bih dodao da gospodin klačar nekoherentno i neargumentovano zbori. Politička borba je ultimajt fajt mister klatschar , ako niste znali. Pobeđuje onaj koji ima bolje rezultate, više gledalaca i veću podršku navijača. Čista demagogija i melanholija gosn klačar!!!!

    4. E moj Miodraže iz Peći? bolje ti sedi dole, i uživaj u svemu što ti ova vlast obezbedjuje. Ostavi nas u Srbiji da tražimo bolju vlast.

  4. Još samo da Vučić i SNS organizuju proteste opozicije. Pa valjda svi imaju ista prava. Klačar izgubio kompas

  5. Podržavam štrajk glađu i time neposdredno spasavanje života hiljade prasića,jaganjaca,pilića jer „štrajkači“ u velikoj većini ne poste u dane Vaskršnjeg posta.Takođe bih ih zamolio da se kad već „poste“ odreknu i telesnih užitaka i time malo „siđu “ sa nas građana jer smanjenju naše „boli“ odavno ne pomažu razni „pink i informer“ lubrikanti . I na kraju bio bi red da se zapravo ispovede pred pričest u pravoj crkvi , a ne pred njihovim „prvosveštenikom“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.