Klinton gost na proslavi na Kosovu 12. juna

Ostavite komentar


  1. Seksualni delikvent i lažov /zvanično utvrdjeno mišljenje na sudjenju u SAD /, i veliki RATNI ZLOČINAC, što još uvek nije dokazano jer su američki državljani, bez obzira na veličinu zločina, isključeni od svakog procesuiranja. Uspeli su ono što nije uspelo ni Hitleru, odnosno da se proglase nadnarodom. Ovakav čovek je rodjen za albansku sredinu. Ta mu sredina leži, tamo je medju svojima.

      1. Vojislav je Vaša noćna mora. Obratite se za pomoć, kako bi se oslobodili fobija koje Vas prate.

        1. Nije Vojislav moja nocna mora, on bi ustvari trebala biti vasa. A ako iko treba pomoc, onda ste ti vi Vojislave.

    1. Svima se ogadila tvoja mrznja Mali Kneze…ti si ili neki partijski placenik ili neki automatizirani digitalni MRZNJATOR…

      1. Knezevic je samo odgovor na mrznju koju ovde neprekidno rasipaju razni sovinisti iz srpskog okruzenja kao i srpski autosovinisti, ako ti ne smetaju oni, sta ima da ti smeta Knezevic?

      2. Ne gospodine. Ja sam običan čovek, koji odbija da bude svinja, koja će Amerikancima prodati svest, savest, pa i svoje dupe, za šaku kukuruza, na šta mnogi rado pristaju po onoj narodnoj da za „dobru svinju nema loših pomija“. Živeti u siromaštvu i materijalnoj bedi je daleko iznad situacije u kojoj čovek postaje NIKO odnosno BEDNIK.

  2. Poznato je da zlocinac uvek dolazi na mesto zločina!!!

  3. Ima jedan pametan odavde koji je podrzao sa 2.000.000$ kampanju Klintonovih, hoce li i on biti pozvan?
    Mislim posto je to ista ekipa koja voli Klintonove:
    Rama, Milo, Tači, Vučić

  4. Зорана Кнежевићу,што не помену она два милиона долара што их овај твој љубимац даде овом зликовцу,за кампању његове вештице.

    1. Nemojte ga stavljati na muke starostavne. Kako će jadan ne bio da nekome odgovori kada ni sam sebi ne može da odgovori na mnogo jednostavnija pitanja. Znate kako se ponaša pile kada se uplete u kučinu? Nema mu (piletu) pomoći. Isto kao i ovome.

      1. @ColegaMento

        Ono kada hoce da se ispadne jako pametan a nema se kapaciteta.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.