Klinton: Kosovo zaslužuje da bude član EU i NATO-a

Ostavite komentar


  1. Ne samo to vec zasluzuje da bude pocasna drzava unutar USA.
    Ajde sto je Milosevic napravio svinjariju kakva se ne pamti i sto mu deca Vucic i Dacic nastavljaju program al’ sto ovi tek lazu i igraju se demokratije n teritoriji koja je kao Mad Max.
    Ne zna se ko pije a ko placa (u stvari zna se ko placa)…

    1. Mozda ce klinton da poseti i pokloni se onim manastirima i crkvama koje su siptari srusili ili njihovi avioni. Nezna se ko je ovde lud, zloci se uvek vracaju na mesto zlocina.

  2. Pa i jeste zasluzilo. Nas ce i Kosovo preteci. Na kraju ce samo Srbi u Srbiji ostati van cuvilizacijskih tokova, u mraku Vuciceve despotije jer smo pod Ruskom okupacijom.

  3. Ужас. Колико мораш бити болестан (или приморан) да овим ликовима правиш националне споменике?

  4. Od Klinton-demokratije Amerika ne moze da se oporavi. Ko ovo vidi, razume i zasto Tramp ubedljivo i sigurno vlada Amerikom. Nadam se da ce dobiti jos jedan mandat da zavrsi dezinfekciju Amerike od Klintonovskog djubretya koje su nagomilali u drzavnoj upravi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.