Knjaževac bez straha: Zaposleni u javnim preduzećima pod pritiskom da idu na miting SNS

Ostavite komentar


  1. Djuka je u Upitniku rekao da se prijavi. Ajd iskoristite i uhvatite Naprednjake u lazi. Posaljite N1 Danas da snime i naprave interviju sa ljudima pa da vidimo da li ce smeti da im fali dlaka sa glave ili ce Djuka morati da podnese ostavku!

  2. Pustite ta „prebrojavanja“ – aman ! Šta je ovo, sa narodom Serbskijem , otišao u aut – kao i SNS-ovci , koji se plaše i svoje sene !!!! Ko će brojati i prebrojavati – kada ste svi na radnim mestima ? Brojači tzv. „counters“ će uzeti „slobodan dan“ ili imaju „zaradjeno“ , možda „dan godišnjeg odmora“ , „neplaćeno“… I to je demokratija , a ?

  3. Aman ljudi,imajte milosti prema svojim susedima i sugradjanima. Nije njima lako. Jedan u skolstvu radi vec 6 godina po ugovoru. Ocigledno da ga time SNS ucenjuje inace bi trebao da radi na ne odredjeno. Nije lako ostaviti familiju gladnu. Mora se naci nacin, da se kazne bahati nalogodavci a ne jadna sirotinja. Pogledajte im lica kad ih skupe na miting. Sve zalosna sirotinja. Prvih 10 redova su bukaci, a ostali, pacenici koji moraju da su tu gde su. Sit gladnom ne veruje. Ipak su i oni Srbi.

    1. Pod pritiskom?! Pa u državnim organima se dele i otkazi ko ne izađe na izbore a kamoli rešenja o raspoređivanju na niza radna mesta zbog neodlaska na miting podrske velikom vođi. Narod ne može da zamisli koliki je stepen terora i zastrasivanja u drzavnim organima i preduzecima.

  4. Kakav Knjazevac, cela Srbija je u pitanju. Preti se „posledicama“ neodlaska….

  5. Vođe SNS su dobroćudni i blagodetni, oni ne vrše mobing onima koji odbiju da idu na miting. Građani jedva čekaju, sa sendvičem i flašicom vode u ruci, da odu u Beograd na miting. Tamo će čuti nove uspehe vođe, kako dobro i bogato žive, koliko fabrika je pustio i da nema nezapošljenih, a to sve već su čuli i dosadilo im je da slušaju ponovo. Epilog se dešava kući, kada se vrate iz Beograda, deca traže pare i hleba, žene takođe, a sendvič je već pojeden, ali zato je bio samo jedan od milion mitingaša. Tu padne i po neka psovka, a kome? Zna se…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.