Ko će se bolje snaći u prvoj zimskoj kampanji, vlast ili opozicija?

Ostavite komentar


  1. Da li ste vi prinudjeni da na svaki moguci tekst kacite sliku voljenog nam AV ? Ako jeste, onda vas potpuno razumem.

  2. Izborna kampanja za beogradske izbore 2018.je vođena tokom zime. S obzirom na značaj glavnog grada,to kao da su bili mali republički izbori.

  3. Bursać maestralno prespavao onaj deo kada je u maju, nakon početka protesta, opoziciji ponuđeno da izađu na izbore, a ovi iz opozicije su se ponašali kao da im je neko šamare nalupao i bili su ekstremno protiv. Pa su agresivno tražili, pa nisu uboli datum i na kraju im je dato sve kako žele. Sa druge strane kada govorimo o kampanji, simptomatično je da je opozicija ima samo na društvenim mrežama i skoro je uopšte nema na terenu. Ali to je do lenjosti i stava da deo opozicije smatra da su građani obavezni da glasaju za njih samo zato što su opozicija.

  4. Malo ne razumem sta znaci glagoll „snalazenje“ buduci da aktuellne vlasti vrse agresivnu kamopanju uz pljuvacinu po opoziciji. A opozicija hjedva da ima dva stupca u stampanim medijima a gotovo ni minut na srzavnim televizijama. Tako i toliko o snalazenju u zimskom periodu.

  5. S obzirom na neprekidnu pro-Vučić-kampanju na medijima pod državnom kontrolom, pitanje u naslovu je suvišno.

  6. Ko će se bolje snaći u prvoj zimskoj kampanji, vlast ili opozicija?

    Sve ce to „pokazati vreme koje je pred nama“ !
    Ali ako je to „nagradno pitanje“ i ako ce „onaj ko bude pogodio“ dobiti nekakvu nagradu, ja „ucestvujem i kazem Vucic“ ali ako nema nagrade „izbrisite me sa liste „pogadjaća“ !

  7. Kojoj zimskoj kampanji, kad izbori nisu raspisani, a najava za 17. decembar je vučićeva rekla kazala – čista kupovina vremena da bi izbori bili 2024. godine.

  8. 95% glasača SNS izlazi na izbore, ma kakvo da je vreme.
    Pitanje je koliko će opozicionih birača izaći, ako bude mraza, snega, ledene kiše…

  9. Nema u Srbiji postenih izbora i nikad ih nece biti dokle god su aktuelni Predsednik i aktuelna stranka na vlasti . To je istina i molim vas da ne cenzurisete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.