Ko je Radoslav Milojičić Kena, čovek koji cepa opozicione transparente?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Dobro ukalkulisani potrcko kome koeficijnet inteligencije doseze upravo do cepanja papira… KVARNA ROBA neogranicenog moralnog trajanja!

  2. Ako lik može da pokaže karakter čoveka, onda se to nabolje ocrtava kod ovog čoveka. Jedostavno, da čovek poželi da ga ne sretne ni na ulici.

  3. Nakon promene vlasti odmah lustracija. Zabraniti pojedine stranke i određenim osobama da se ikada bave politikom. Kao da nema spasa za ovaj narod. Ovo je nemoguće.

  4. Zna se da je Kena,jedan preletac koji vredjanjem leci komplekse.Mogao bi mada kod njega to tesko ide,da nesto pametno nauci od opozicionara.

  5. Čuj, ekonomista! Pa on je konobar s tri godine srednje škole. To svi Palančani znaju. Ekonomista je postao kad je postao predsednik opštine, tj. kad je počeo da se bavi politikom. Šutankovac mu je bio mentor. Obojica su maksimalno radili na unaštavanju DS-a. I uspeli su u tome. Na žalost.

  6. ovo vreme razdvaja zito od kukolja.
    zalosno je sto uslovi takvi da forsiraju kukolj .
    Srbija je slomljeno drustvo .

  7. Mnogo su mi sumnjivi političari sa nekim egzotičnim ili tajanstvenim nadimcima (palma, kena, jutka itd)
    Podseća me na one krimose (mutavi, budala, šiptari itd). Nadam se da će neko iz S Palanke da nam nešto podrobnije objasni lik i delo dotičnog.

  8. Mučki , podlo , iz potaje , uz brzi beg u svoje jato . Jasno je o kakvoj jajari se radi .

  9. Jadna je Srbija sa ovakvim likovima. A imalo ih po dosta u DS-u. Pa preleteli u drugo jato. Mali, Vesić, Trivan i sl.

  10. Dečko ima ambicije ali nema municije uvek puca u prazno a umislio da mnogo zna, okani se politike nije to za tebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.