Ko su kandidati za poslanike na listi „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“

Ostavite komentar


  1. Lepo. Sve skolovani ljudi. Zameram, kao i svim drugim partijama, sto nema vise inzenjera. Ipak oni donose pravi dohodak. Njih na Zapadu najradje primaju sto nije slucajno. Sustinski zaokret ka buducnosti i dobroj ekonomiji u Srbiji je neophodan.

  2. Pa ovo je lista formirana na temeljima nepotističih relacija unutar ove skupine ljudi praznih džepova.Ni jedan nije u stanju voditi kolektiv od 2 člana a kamoli biti na čelu Sandžaka ili nazovite Raške regije.Očigledno da je kadrovska politika unutar sva tri politička činioca u ovoj regiji ravna nuli.
    Jedni su instrument narko kartela.
    Drugi su ispostava raznih islamsko fundamentalnih i prot“feto“ poslušnika koji crpe preko blisko istočnih zemalja finansije i njihovih nevladinih organizacija.
    Treća je skupina nesposobnih nepotističkih „maminih“ sultanija i „dajkovih“ „stručnjaka“!

    To je stanje političkih subjekata u Sandžaku.
    I dok su takvi tu,nema fabrika,nema puteva,nema biznisa ..nema ničega pozitivnog kao što i nema od čelnog problema Beograda.

    Tako je to

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.