Ko su prvih deset kandidata za poslanike na listi "Srbija protiv nasilja"? 1Vojin Radovanović

Prvi na izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“ biće kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović. Drugi na listi biće predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, dok će treći biti lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, saznaje Nova.rs

Četvrta na zajedničkoj listi opozicije biće Tijana Perić Diligenski, kandidatkinja za poslanicu ispred stranke Srbija centar (SRCE).

Na petom mestu nalazi se Danijela Nestorović (Ekološki ustanak), na šestom je potpredsednica SSP Marinika Tepić, dok je na sedmom mestu Srđan Milivojević (DS).

Na osmom mestu zajedničke liste nalazi Borko Stefanović (SSP), na devetom je Slavica Radovanović (NPS), a na 10. je predsednik stranke SRCE Zdravko Ponoš.

Podsetimo, stranke opozicije dogovorile su zajednički nastup na izborima i potpisale koalicioni sporazum 3. novembra. Zajednička lista dela opozicije zvaće se „Srbija protiv nasilja“.

Nosioci liste za parlamentarne izbore biće Miroslav Aleksić i Marinika Tepić. Kada je reč o listi za Beograd, nosioci će biti Dobrica Veselinović (Zeleno-levi front) i Vladimir Obradović (Stranka slobode i pravde), koji je ujedno i kandidat za gradonačelnika.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari