Koalicija Moramo sutra predstavlja kandidata: Vreme je da Srbija dobije predsednicu

Ostavite komentar


  1. Bravo!
    Predsednica preko potrebna.
    Iskustvo sa premijerkom je nebesko prosvetljenje i OTKROVENJE za Srbiju, tako da SAMO prefsednica može spasti Srbiju.

  2. Radovanović je već objavio da je to Biljana Stojković ispred SsS … Pitam se da li su ti ljudi zaista ozbiljni kad protiv Vučića stavljaju kandidate koje, osim u krugu dvojke, građani Srbije niti znaju niti su čuli za njih. Aman ljudi, ne birate predsednika opštine Stari Grad ili Vračar … Hoćete li konačno shvatiti da Srbija nije samo Beograd? Rezultat takvog diletantskog razmišljanja biće da će dobiti 2-3% glasova a Vučić pobeđuje u prvom krugu.

  3. Nazalost ovi su potpuno neozbiljni i nemaju znanje sta je Srbija.Cenzus nece preci!Strasno je sto ce unistiti zelenu politiku

  4. Bravo ljudi.. Jedva vas čekamo na vlasti. Vaša javna preduzeća bez korupcije.. Gaće nemate..

  5. Krajnje neozbiljno…kad se pogleda ko je sve suprotnost Vucicu dodje ti da dignes ruke,spakujes se i odes…a mozda sam to vec odavno i uradio….ne vredi..treba odustati..sacekati neku nepogodu da ih zbrise sve sa zemlje i krenuti ispocetka

  6. Levica nigde nije donela ekonomski napredak vec samo ume da raspodeljuje ono sto je kapitalizam stvorio,kao recimo u skandinaviji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.