Koalicija „Srbija protiv nasilja – Kraljevo“: SNS poručujemo da se bliži kraj njihove strahovlade u našem gradu 1Foto: Z. Mišić

Koalicija „Srbija protiv nasilja – Kraljevo“ oštro protestuje zbog otvaranja trezora Gradske izborne komisije Kraljevo i neovlašćenog snimanja i manipulacije izbornim materijalom, koje je javno emitovano na regionalnoj RTV Kraljevo, navodi se u saopštenju ove kolaicije.

Oni upozoravaju one koji zloupotrebljavaju gradske i državne institucije da čine ozbiljne prekršaje koji će biti procesuirani nakon promene vlasti.

„Srpskoj naprednoj stranci poručujemo da se bliži kraj njihove strahovlade u našem gradu. Politički pritisak koji sprovode u svim javnim institucijama Kraljeva, prema zaposlenima koji ne žele da prodaju svoje dostojanstvo , je neprihvatljiv i biće zakonski sankcionisan“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, u maniru svog „hrabrog“ predvodnika, glasnogovornici kriminalnog režima iz mišije rupe drže lekcije o poštenju, moralu i patriotizmu.

„Ovi osvedočeni lopovi, neobrazovani i drski primitivci plaše se promena, mirisa slobode jer znaju da će oslobađanje iz okova, njih vratiti u mulj i blato iz koga su izašli kao utve, želeći da se svete svima koji se usuđuju da misle slobodno. Pripadnici odlazeće lokalne vlasti daju sebi za pravo da ocenjuju nečiji patriotizam, a svi smo svedoci sa kojom lakoćom su uništavali našu državu, društvo i slobodu, sve ono za šta su se naši preci borili“, piše u obraćanju javnosti.

Kako se zaključuje, talas promena stiže u Kraljevo, naši sugrađani neće morati još dugo da čekaju na normalnost i sigurnost u društvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari