Kocijančić: Smiriti retoriku i smanjiti tenziju

Ostavite komentar


  1. Ako iko postuje ono sto se dogovori u Briselu to je nasa drzava. Ali druga strana cim izadje iz prostorije gde se sastanak odrzi, istog momenata daju sasvim suprotne izjave koje su uznemirujuce za Srbe koji zive na KiM.

  2. Srbija je uvek bila za pregovore i dogovore. Ne vidim zasto nas stvaljaju u isti kos sa Albancima? Pokazali su koliko vrede. EU je jos jednom izgubila.

  3. Izjave Kocijaciceve me podsecaju na pokvarenu plocu, ponavljanje uvek istih recenice, da obe strane smire retoriku, da ispune svoje obavezese itd.. To nema nikakog evefkta na albansku stranu. Ne znam da li je ona toga svesna ili je to upravo njen zadatak da bude neodredjena.

  4. Pa dajte Vi malo posredujte konkretnije.Bacanje vode na razbuktali pozar daje slabe vajde.Resite to za stolom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.