Koga Vučević predlaže za gradonačelnika Novog Sada: Dosadašnji zamenik, ljubitelj fudbala 1foto: Zvanična prezentacija grada Novog Sada

Budući ministar odbrane Miloš Vučević saopštio je da će njegov zamenik Milan Đurić biti kandidat za novog gradonačelnika Novog Sada.

Na zvaničnom sajtu grada Novog Sada, biografija Milana Đurića glasi:

Rođen je 20. juna 1977. godine u Novom Sadu. Završio je Osnovnu školu „Jovan Popović“, a potom i Gimnaziju „Isidora Sekulić“ u Novom Sadu. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu diplomirao je 2002. godine i stekao zvanje diplomirani pravnik. Po završetku fakulteta, radio je kao advokatski pripravnik, a nakon položenog pravosudnog ispita postaje advokat i od 2005. godine samostalno obavlja advokatsku delatnost.

Godine 2012. izabran je za člana Gradskog veća Grada Novog Sada za upravu i propise, i na toj funkciji ostaje dva mandata sve do 21. septembra 2020. godine, kada je izabran za zamenika Gradonačelnika Grada Novog Sada.

Obavljao je i funkciju člana Gradske izborne komisije, člana Pokrajinske izborne komisije i člana Radnog tela Republičke izborne komisije.

Od 2012. godine bio je član Socijalno-ekonomskog saveta Novog Sada, kao predstavnik Grada Novog Sada.

Pored navedenog, bio je i član UO Fudbalskog kluba Vojvodina, član i potpredsednik Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina, član Skupštine društva DES Novi Sad, predsednik Skupštine i zastupnik gradskog kapitala Sajma ad, predsednik Radne grupe za uređenje Almaškog kraja.

Veliki je ljubitelj fudbala, prirode i aktivnog odmora. Slobodno vreme najčešće provodi u prirodi, u društvu porodice i prijatelja.

Govori engleski jezik. Oženjen je Mirjanom Đurić, pravnicom.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari