Koliki je rejting SNS, kako stoji Ponoševa stranka i kako bi se rasporedili opozicioni glasovi?

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako se vrši anketa. Od toliko anketa koje se rade mene i moje okruženje nikad niko nije ništa pitao. Valjda što sam uvek opozicija.

  2. Sve je to jad i beda, realno ne vidim ko se može suprostaviti Vučiću, što je jadno jer ovi će nas jahati i piti krv još deset godina. Opozicijo pamet u glavu i osvestite se, i zaboravite vaše međusobne svađe i raskole.

  3. Opozicija kad shvati gde gresi mozda dobije neki procenat vise,ali ako se vrati cenzus od pet posto bice opet skupstina bez opozicije.

  4. Sve dok opozicija bude ovako razjedinjena i svako gledao licni interes SNS ce jacati.

  5. Koliko je Đilas platio za ovih 5%, ili je finansijer istraživanja Vučić lično?

  6. Na izborima se glasovi broje uz velike propuste, ali se nesabiraju! Zna se ko proglašava rezultate!!!

  7. A sta je sa prostalih 40, 1 posto? Pretpostavljam, razocarani u opoziciju, na pomen Vucica, skace im pritisak i samo zainteresovani kako da napuste Srbijicu.

  8. Zasto niko od ovih nezavisnih medija ne pokrene pricu o Djilasovim laznim predizbornim istrazivanjima, sa obzirom da je upravo preko njih mesecima iznosio lazi po kojima je svojoj koaliciji davao preko 30 posto glasova?

  9. Cuvena istrazivanja Dj. Vukadinovica, omiljenog Vucicevog analiticara!

  10. Đorđe,koliko se sećam sa protesta,neki ljudi su ti zabranili da dolaziš.Stalno si veliča Đilasa i Vučić.Ti si jedan užas za ovu Srbiju.

  11. Jedina opozicija je Djilas svi ostali ste leva smetala. Ko bre normalan da glasa za nesposobnog Ponosa , Ciu, Vuka,Borka ili onog nesretnog lutovca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.