Koliko je puta Vučić bio na Kosovu i da li je sada tražio dozvolu?

Ostavite komentar


  1. Kada bi Vučić otišao na KiM to bi moglo da se protumači kao provokacija i moglo bi da ima veliku štetu po Srbe koji tamo žive

  2. Predsednik AV nema nikakvih ingirencija tj vlasti na Kosovo. Zato trazenje da poseti Kosovo je cista nacionalisticka provokacija,,sveta zemlja,, I drugo!

  3. Nije bio i neće ići, blago njima.
    Kad bi mi dali drzavljanstvo ja bih tamo otišao, bar ne bih morao da ga gledam a i oni će u EU pre nas!

  4. Koja bi svrha odlaska Vucica na Kosovo bila kad je Albancima dato sve sto su zeleli.

  5. Srbija,pre nekoliko dana, nije dozvolila posetu nekog ministra sa Kosova Preševu,Bujanovcu i Tutinu.

  6. I ja sam nekada išao na slobodno srpsko Kosovo na Brezovicu na skijanje a sada moram da pitam albance da me puste ako me pre toga ne odvedu u zatvor jer sam sumnjivi Srbin.

  7. Ето мало празника у фебруару. Можда је то добра прилика политичарима да обиђу Србе на Косову и Метохоји.

  8. Pa sad Albancima ne verujem ništa..a o politikama 19 veka, načinima iz 20 veka i itd, prosto je žalosno..ljudi koji su vadili drugim ljudima organe, svojim rukama…nzm…Vučić i njegova politika je skroz propala, ali bar on nije vadio organe, silovao, kao njihove vođe..I sad nešto drugo,oni pričaju o Kosovu i Metohiji..Zamolio bih one koje se bave etimologijom i drugim naukama, da nam objasne svaki toponim na Kosovu..i kako je a usput i kad je došlo do etničke promee stanovništva.. Etnička čišćenje, otimačine imovine, možda, rekao bih i genocid..ko u Federaciji BiH, ili Hrvatskoj..malo znati verski, rekao bih..Podaci su neumitni..

  9. Svako veče u više od 40 tv kanala po srbiji ovaj cirkuz kaže Kosovo je deo teritorije srbije i gledaoci aplauziraju i kazu jedan drugog vidi ovaj naš presednik koliko je jak i kako brani Kosovu a kad planira da ide na Kosovu treba da pošalje zahtev ministartsvu unitrašnjih poslova Republike Kosova i da čeka odgovor koji ja znam da je negativan za njega pošto nije poželjan u Kosovu.E sad recite meni ko koga laže?

  10. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije uputio zvaničan zahtev da poseti Kosovo, uprkos tome što je dan ranije izjavio nameru da poseti Kosovo.
    Komentar: …hoce covjek da iskoristi svoje gradjansko pravo i da poseti Kosovo kao i svaki drugi drzavljanin Srbije: pasos u djep i prema granicnim prelazima…

  11. Čovek koji godinama zamajava Srpski narod,ako je Kosovo srpsko i sveta srpska zemlja šta će mu dozvola,On je čovek koji se gubi u svojim lažima pa više nezna šta priča.

  12. Nema razloga da predsednik ide na KiM, da ne bi doveo sebe u rizik, kada se situacija promeni, on će tamo ići.

  13. Prvo da obidje sve WCE-e u skolama i bolnicama sto je obecao pre 10 godina i da vidi da nisu uredjeni kako je obeca vec je slagao.

  14. Kosovo i Metohija je suvereni deo teritorije Republike Srbije, stoga nije potrebna dozvola predsedniku Vučiću da poseti to područje.

  15. Teritorijalni integritet Srbije obuhvata Kosovo i Metohiju, pa predsedniku Vučiću nije potrebno dopuštenje za posetu tom regionu.

  16. Predsednik Vučić pokazuje posvećenost i angažman prema pitanju Kosova i Metohije.

  17. Јадан ОН! Више од пет година има ЖЕЉУ да посети Косово а они баш неће да испуљавају жеље.
    Е кад мени неће да испуне жељу ја пожелим нешто друго, на пример: ЕКСПО!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.