Koliko protesti utiču na odluku o vanrednim izborima?

Ostavite komentar


  1. Lično bih voleo da sesvi okupe oko pitanja Kosova i Metohije.Pa posle, radite šta hoćeše. ovo je demokratska država,sve je dozvoljeno ,pa i smena vlasti.Ali, za sada sačuvajmo državne i nacionalne interese. One su iznad svake stranke, svakog pojedinca,bilo da je u vlasti ili opoziciji.

    1. To sa Kosovom treba rešiti na jedini mogući način. Proglasiti okupaciju tog dela države, prekinuti svaki dijalog sa odmetnicima. Inače će se sutra morati pregovarati sa Ugljaninom i “ vojvođanerima“ .

      1. . Jedino se Srpski političari trebaju okanuti eksploatisanja kosovskog „pitanja“ za svoje lične i stranačke koristi. A obzirom da je tako vec preko 30 godina i vuče Srbiju kontinuirano na dole (izuzev kratkog perioda demokratije 2000-ih pod Djindjićem i Tadićem) treba zakonsk ustavomi uokviriti šta je domen Srbije . David ako nemi barem deca ili unuci mogli da žive od rada u Srbiji i nadamo se ostanu u svojoj zemlji. Inače će Srbija nestati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.