Koliko ruskih obaveštajnih baza ima u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Njih svakako ima u Nišu i šire! Alii mene brine jedna ozbiljnija stvar 》Da li u Srbiji ima ruskog taktičkog nukleatnog oružja?!? Razmislite o tome….

  2. A sta smo dobili za otimanje 15% teritorije i neprocenjive zalihe najkvalitetnijeg uglja i mnogih ruda?

  3. А колико обавештајаца има НАТО, ЦИА, ЕУ; и многи други?

  4. U nasem generalstabu sede Nato oficiri a ovaj konj prica o ruskim bazama. I nije Srbija prodala celu nafrnu industriju vec je i dalje vlasnik 49 posto i najveci priluv u budzet Srbije ide iz Nisa. Lazovcino prodana pisi istinu.

  5. Kako smo glupavi, joj. Mi smo prodane duše, što toliko idealizujemo Rusiju, skoro da više volimo tu zemlju nego svoju. Toliko smo zavedeni, a sve ostalo ne podnosimo. Zato smo toliko, toliko zaostali, a to ne vidimo. Baš smo jadni i smešni.

  6. Koliko god da ima Ruskih baza u Srbiji, nedovoljno je. Trebalo bi da ih ima puno više.

  7. Konačno neko da kaže istinu! Samo niko da „protera“ sa funkcija ovu ekipicu iz Srbijagasa i 22. firme koje su povezane sa gasom, održavanjem gasovoda i izgradnjom! Pardon ne proterati sa funkcija nego sprovesti istragu gde je naš novac!!!

  8. Шта је проблем? Ево ја ћу да поклоним Русији 10 хектара своје земље на 100 година у сред Шумадије.
    Да ли треба да тражим сагласност Америке?

  9. Prirodno je uvek bilo da pravoslavni narod sarađuje. A što kaže Plenkvić, nalazimo se u dobrom društvu.

  10. Не би могла да се појави ни руска ни било чија друга база. Шта вам није јасно код војне неутралности? Прекините да лажете народ.

  11. Svaki dan nam NATO nudi da uđemo u taj savez i niko ne reaguje(a možda i jesmo jer imaju kancelariju u zgradi general štaba)A kad se spomene Rusija odmah skoče ovi plaćenici zapada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.