Kompletno rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo ostavke, najavljeno formiranje novog pokreta

Ostavite komentar


  1. Namirisali bolji „dil“ sa lokalnim vlastodršcima pa brže bolje prešli na politiku iredentizma naspram sopstvenog rukovodstva

  2. Taman sam pomislio da su se ovih hiljadu ljudi opametili i pustili politiku niz vodu, al važna je ‘lova bato’ kako reče bivši ministar kulture Lečić. Nažalost, sve je to dokaz da je mudri Solomon bio u pravu kada je napisao da čovek vlada nad čovekom da ga upropasti. Osladilo se gospodi političarima da vladaju. Pa će samo promeniti naziv stranke. Princip je isti, ostalo su nijanse – da parafraziram pokojnog Đoleta.

  3. Svaki mesec neko od funkcionera ili članova napusti Dveri. Pre koji mesec stranku su napustili Marija Janjušević, Dragana trifković, Aleksandar Tansković, kao i mlađani Dević… Bivši potpredsednik omladine Dveri, Dobrosav Dević je nedavno bez imalo srama preleteo u vladajuću SNS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.