Komšić: Bez uporišta u Dejtonskom sporazumu i Ustavu BiH

* Dodik je rekao da, ukoliko međunarodna zajednica nastavi da traži da Kosovo dobije vojsku, «onda treba realizovati ideju o vraćanju vojske»

Ostavite komentar


  1. Komsicev komentar netreba shvatiti ozbiljno jer je on trece razredni politicar tako da o Vucicu i Dodiku treba jos mnogo godina da provede u politici da bi mogao o njima daje svoj sud.

  2. komsicu slazem se… ali nema uposrista ni vojska kosova u rezoluciji 1244…. tako da ako nam rusija namigne, bas bih voleo da dodik to uradi…. a slusam juce nekog polu-retardiranog hrvata u zagrebu, koji se smeje i kaze da li mislite da rusija moze da se igra na 100km od zagreba… hahahah zagreb je bre ono posle wasingtona drugi najvazniji grad na svetu i za nato…..

  3. Netrebaš biti politički iskusan da bi razumio politiku,kako Vučića tako i njegove marionete Dodick-a.Za to samo ne trebas odnosno ne smiješ biti budala odnosno umno poremećen.Prema tome,ovo što navodi Komšić je potpuna istina,ali nije ni blizu prikazao povezanost i pokušaj Vučića da poveže „slučaj“ kosovo sa jednim entitetom u Državi BiH.Ono što je činjenica,a što niti u Srbiji niti u manjem bosanskom entitetu ne vide ili neće da vide,jeste katastrofalna poraznost i opasnost po same srbe,srbiju a posebno manji BiH enitet.Neće da vide samu suštinu,da ovo područje nije niti Ukrajina niti Gruzija,već srce evrope,srce NATO interesne sfere i ovakva blebetanja dodick-a su već u potpunosti skrenula pažnju medjunarodne zajednice(koja je skoro bila nestala do dolaska dodicka)na BiH(jedna entitet),ruski uticaj na ovo područje i opasnost da pored Srbije i dio BiH postane ruska gubernija,preko koje će rusi do zadnjeg srbina,zapadu gurati prst u oko!

  4. Ljubiti komad platna, makar bila i zastava, mi deluje neiskreno i isforsirano.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.