Komšić: Treći entitet je strateški interes velikosrpske politike

Ostavite komentar


  1. Budalastine. Nije ti palo na pamet da te tvoji Hrvati ne zele i da hoce oni da biraju svoje predstavnike u predsednistvo,a ne Bakirovi sledbenici. Hrvati traze svoj entitet,a to je velikosrpska agresija. Kod psihijatra,hitno.

    1. Mislim, iluzorno je i bespotrebno tumačiti izjave Komšića. Zaista. Njemu su Srbi tolioo veliki da se i noću budi plašeći se da ga njihova velikosrpska hegemonistička politika ne proguta. Ja bih ovde postavio jedno drugo poitanje? Kako bi reagovao Komšić, Izetbegović i Hrvati da je Dodik izjavio da je treći entitet nepotreban i da Hrvati ne treba da se trude kako bi ostvarili to svoje pravo?! Ja mislim da bi se čulo do Berlina i Vašingtona, da ne pominjem Tursku i Saudijsku Arabiju. Znam da su Hrvati ušli u ovaj djavolski savez rukovodjeni srpskom štetom a ne svojim interesima ali, ono što nije fer, nije fer. Zašto bi Hrvati bili diskriminisani?

      1. @Zoran Knežević
        Neverovatno, gos’n Kneževiću, koliko Vi ne čitate do kraja šta je čovek rekao, niti pamtite šta je i kako je bilo! Čovek je, pojednostavljeno i eksplicitno rekao da su Čović i Dodik eksponenti velikohrvatske i velikosrpske politike. Dobro, velikohrvatsku i nije baš naglasio… Klanjate se Vi, gospodine, Miloševiću, Šešelju, Vučiću, Dačiću…. Srbi preko Drine će od toga imati samo štetu!!!

  2. Strateski interes velikobosnjacke politike je unitarna BiH pod njihovom dominacijom gde ce se Srbi i Hrvati svesti na nebitnu manjinu ili ispiranjem mozga pretvoriti u Bosance pravoslavce i Bosance katolike a sve pod maskom „gradjanstva“. Tom nacionalistickom projektu svoj doprinos daju i razni „posteni hrvati“ i „posteni srbi“ kao sto su Komsic i slicni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.