Konjufca Eskobaru: Ne pristajemo na udruženja koja narušavaju ustavni poredak Kosova

Ostavite komentar


  1. Da podriva sta? Zvezdicu? Nijedna imperija nije trajala vecno, a kada padne, oslobode se sve okupirane teritorije, teroristi privedu pravdi, vlasnistvo se vrati, kazne plate

Ostavite komentar


Politika

Ko je pre opozicije "birao borbu"? 8

Ko je pre opozicije „birao borbu“?

Deo opozicije koji se opredelio da izađe na izbore 2. juna nastupiće pod sloganom "Biram borbu". Borba je postala i lajt motiv u njihovim govorima kako u Skupštini tako i u medijskim obraćanjima, ali pre nego što se opozicija opredelila da koristi ovu reč, ona je bila vezana za jedan drugi pokret koji je bio vrlo prisutan u javnosti nakon decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.