Konstantinović: Vučić neće pasti sam od sebe, već na izborima

Osnivač organizacije Srbija 21, o izborima, bojkotu i napuštanju DS i SDS

Ostavite komentar


    1. Nije greška samo u imenu, fali i nastavak, Srbija se neće spas’ti.

  1. To je čak i fizički/pojavno fotokopija bebice popovice!

  2. Konstatinovicu ima Vuk Karadzic jednu narodnu izreku bas za tebe…mlad i zellen ko guscije g….

  3. Zar nije očigledno da Vučić neće da padne ni sam od sebe, a ni na izborima? Stvarno mi nije jasno, po čemu to izbori nisu fer?

  4. Izbori postoje da bi se na njima iskazala volja gradjana a ne da bi se bojkotovali. I na njima se bira predsednik, a ne preko ulice i protesta.

    1. Stevo, otkrio si toplu vodu! Zanemari činjenicu ko drži skoro sva sredstva informisanja, kao i sve državne pare, i pre i posle izbora u rukama.

  5. Kako sam određenima izbori nisu fer, po čemu nisu fer?! Neka neko navede jedan realan razlog. I kako svima ostalima koji izlaze na izbore je sve fer?!

  6. Dakle ne postoje uslovi za održavanje izbora, ali ćemo Vučića na izborima oboriti. Možemo onda i reći da zbog korona virusa ne postoje uslovi za održavanje turnira u Indijan Velsu, ali će ga Đoković ipak osvojiti. Konstantinović je naravno svestan kakve gluposti izgovara, a velikoj većini potencijalnih birača opozicije je potpuno jasno zbog čega to radi.

  7. Nema šanse da Vučić padne bar ne u skorije vreme. Čovek će premašiti očekivanja.

  8. Gradjani ce odluciti koga zele da vide na vlasti u buducnosti stvaraoce ili suprotno od njih.

    1. Misliš na konzumente “Pinka“, “Kurira“, “Informera“, “Alo“-a? To su ti što podržavaju stvaraoce?

    2. Kad gladan dobije sendvic on zna za koga da glasa, kad glup umisli da je vlast onda dobijemo ovaj brlog od drzave. Nema tu gradjana, ima samo seljaka i malogradjana

  9. E, slatko me nasmeja ovaj, ne znam ni koji je, ali je mnogo vickast….!

  10. Baš ste sad setili, mesec dana pred izbore. Samo smo vas čekali. Da vam gazda nije naredio vi se ne bi pojavili. Prodane duše. BOJKOT!

  11. Naravno da neće pasti na njegovim privatnim izborima na kojima nema protivkandidata. Da li si svestan kada ovako o nečmu pišeš osim da si deo vučićevog gore pomenutog izbornog tima

  12. Lepo ga je Đorđe Žujović, njega i celu grupu Srbija 21 raskrinkao sinoć u „Utisku nedelje“ kod Olje! Ne znam kako je pogodio vrata da izađe iz studija, posle Utiska sinoć! Ko nije pogledao, neka pogleda, obavezno!

  13. Da postoji mogućnost ikakva da Vučić padne na izborima, Vučić ih ne bi ni organizovao!
    Ali ti, kao prilično važan deo Vučićeve predstave zvane „izbori 2020“, to savršeno dobro znaš, a ovde samo deklamuješ tekst svoje uloge!

  14. Svako ko misli da ima sta da ponudi gradjanima Srbije , treba da se pojavi na izborima.

  15. Što bi narod rekao “ tresla se gora rodio se miš“ eto narodu još jedan politički pokret koji je svoj program usmerio na rušenje Vučića sa vlasti.

  16. Na izborima narod bira ljude koji mogu konkretno nešto da urade za narod i zemlju. Mržnja stvara samo kontra efekat.

  17. Joooj slatko me nasmeja ovaj, ne znam ni koji je, ali je mnogo vickast….!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.