Korać: Nikad nisam video da se na sednicu Skupštine Srbije dovode pripadnici MUP-a

Ostavite komentar


  1. Sta nas briga sta kazu ljudi koji su imali priliku da urede ovu zemlju a oni uredili srbe i svoje najblize. Tuzno, ali istinito.

  2. Ponašanje opozicije je preteralo sve granice ne samo prema Skupštini već i prema svemu što je bila tema

  3. Dok je on bio na vlasti opozicija se ponašala normalno i sad su na vlasti. Ova opozicija čini sve da ovi na vlasti opstaju što duže.

  4. Професоре Ж. ни ја нисам чуо за школе са полицајцима који чувају и затварају. прстен око деце,па да људи виде како се иде у школу у Београду..Једино не знам како ће полиција кад се дете попне на школску клупу да реагује.Лајали ми на звезде не лајали професоре Ж . није битно,битно је да републиканка Пешић и остали преживели знају шта Тањуг јавља Ако нисте знали,од 3500м тунела кроз Фрушку гору 1300м је пробушени.и много се добро отворио посао .За то време у ужој Србији слабо се варају да промене доњи.строј а тели би јефтину државу за болесне а скупу у грандомане.Ипак ми је и даље сумњиво то у скупштини ако је Слоница Твиги завршила у скупштинској мензи а Шешеља нису звали да се с Титовом заоставштини слади.Бојом се да ће Вучић да добије кућну профилу пре спавања,а то кодд њега марљивог никад није било.Време је за пецароше душу дало.Пријатно професоре Ж.! Шмјерт социјализму слобода демократији!❣️

  5. Orlić je bio nemoćan,obezbeđenje nije moglo da savlada histerične poslanike morao je MUP da reaguje

  6. Dotle smo došli da policija mora da prisustvuje sednicama jer je opozicija načisto prolupala

  7. Što nisi pitao oca kako su oni sprovodili demokratiju od 1944. Kako je jedan Marksista vaspitao takvog demokratu ili je možda slučaj da nas vi zajedno zezate već 80 godina.

  8. Mila, 07. septembra 2023. u 08.27
    Ко је убио Ђинђића, то треба да питате Вучића.
    Колико се сећам, а одлично се сећам, Шешељ, Тома и
    Вучић су данима пред његово убиство, са великим уживањем,
    најављивали то убиство и говорили како ће реке крви тећи
    београдским улицама. Може да се сад прави блесав колико хоће,
    ако није главни кривац, један од важнијих криваца сигурно јесте.
    Надам се да неће сломити ногу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.