Kosovapres: U vozilu zvaničnika UNMIK-a testera kojom je sečeno drveće za barikadu

Ostavite komentar


  1. Slicno (sa testerama) je pokusano od bacuska i u Crnoj Gori. Ali su na vreme raskrinkani. Zajedno sa „ugrozenim“ srbima u toj zemlji, a pod patronatom rodoljubaca iz Bgd.

    1. Pa im je Milo resio problem NATOm?! I vise ‘ugrozen’ ne zalazi u pola svoje Milogore ?

    2. Imate li vi iz nvo bar neke pristojne pare za bljuvotine koje piušete??!!Samo ipak pripazi ima tih Srba iz CG kojima se rugaš podosta(a pojedini imamju slabe živce a jake pesnice)!!!

      1. Da, da, primeti se, i baš su efikasni i postižu neviđene rezultate. Sve dok Rusi ne reše da prestanu da ih plaćaju, jer svakako ničemu ne služe.

        1. Hladnjače su kreirane od strane obaveštajnih službi SAD uz asistenciju arnauta, koji su oduvelk bili pasionirani „izvršni partneri“ za sve najprljavije poslove na Balkanu. Pošto im mmrtviu ništa ne znače, „setili“ su se kako najbolje mogu da bih iskoriste. Uz pomoć jednog dela otudjenih delova srpskih službi bezbednosti, kao i ubacivanjem odredjene količine novca, ti leševi su preterani u Srbiju, da bi se „pronašlki“ tačno onda kada to VELIKOM PREKOATLANTSKOM ZLOČINCU odgovara. Ko bi se bavio leševima albanskih bandita u sred sukoba. Mislim, ovo je „istina“ u koju mogu da poveruju samo debili. Beni, spremni ste na svakakva zverstva i prljave poslove. Valjda ste toga svesni?

  2. Kakav dokaz može da bude testera ? Gde su tragovi otisci stopala ruku ,tamo gde je isečeno drveće, I ko im je rekao da se to drveće koristi za barikade.Možda je služilo za grejanje zimi . O

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.