Koliko članstvo Kosova u SE i rezolucija o genocidu u UN zapravo „pomažu“ naprednjacima u kampanji za lokalne izbore?

Ostavite komentar


  1. Sta je problem da se prizna da je u Srebrenici počinjen genocid? Naravno da je problem za one koji su bili saučesnici…

  2. Dajte malo Vucicevih slika u nedelju , da podrzite predizbornu kampanju Vucic Aleksandra.

  3. Gospodine Korac osuda zlocina u Srebrenici nije is to sto I osuda tzv. genocida za koji je I strucna komisija utvrdila da nije postojao.Nemojte se praviti blesavi da to ne znate.Briselski sporazum se odnosi na formiranje ZSO, a ne na neblokiranje ulaska Kosova u institucije EU.A predlog rezoluciju o Srebrenici taargetira sve Srbe kao genocidan narod I to my je jedina cilj.

  4. @Petar, mozda Briselski sporazum to ne kaze ali kaze Francusko Nemacki plan potvrdjen u Ohridu, prica da nije potpisano ne pije vodu u medjunarodnom pravu a i domacem pravu, jer su o tome se saglasili g. Vucic i g. Kurti a kao pravnik g. Vucic vrlo dobro zna da je prihvatanje usmenog dogovora njega kao Predsednika Srbije obavezujuci. Trebate se vratiti na ono sto je usvojeno u Parlamentu na sta se poziva i g. Korac, a tamo pise genocid a mi smo to malo prekrstili da ne bismo rekli sta je sta. Meni ovo smeta ali ne zbog genocida nego zato sto je to prvi put da UN to usvaja a od IIWW na ovamo bilo je toga mogo ali ne i ovakvih rezolucija UN. Da ne pricamo o najsvezioj Izrael – Hamas Gaza, koliko je tu ljudi ubijeno?? Ziveli

  5. Dok se ne Kaze Berlinu dosta ponizavanja , oni ce nastaviti jos zešcim tempom po gazenju i ponizavanja Srbije i Srba . To traje nazalost od 1914.

  6. @Balkan

    Zanimljivo kako nisu pravno obavezujuci POTPISANI dokumenti kao sto je Zavrsni akt iz Helsinkija ili Odluke Badinterove komisije ili u UN-u potvrdjena R1244 ali je zato „obavezujuci“ neki dokument ciji se sadrzaj ne zna i koji nije potpisan? Dokument takve tezine u kom se Srbija odrice dela teritorije i daje legimitet neprijateljskoj tvorevini bez potvrde u parlamentu Srbije, bez zvanicnog potpisa i referenduma je BEZVREDAN i ne obavezuje nikog.

  7. Pateticno je to optuzivanje ‘zapada’ , ‘vatikana’ i sl. samo zato sto nemamo hrabrosti da se suočimo sa sopstvenom mračnom prošlosti. Zato će nam i budućnost biti takva. Nemci su počinili i gore – i izvinili se… mi smo sitne duše, sibicari istorije.
    Ah da, nismo nikada, ali nikada, bili nikom bitni. Ne zavaravsjte se, ni ne primećuju nas a kamoli mrze

  8. Pa lujdi zašto tolliko panike oko optužbe Bosne i Kosova protiv Serbije?Ako nije billo zločina počinjenih tokom rata od strane Srbije onda nema razloga dase paničarite,jedino vam ostaje da dokažite kako su Albanci I Bosnjaci“dobrovoljno počonilli samoubistvo u vellikim brojevima”a junačka srbska vojkska“i paramilitarne grupe i pollicija dellilli bombone i sllatkiša gollorukom Allbanskom i Bosanskom stanovništvom.
    I eto dokazite vašim budučim generacijama kako ste vi billi miroljubivi prema drugim ne srbskim nacijama.
    A njaveči razlog zašto NATO bombardovao Srbiju,je bio zato što tokom dellenja bombona od strane Srbije nad Allbancima i Bosancima,otkrivallo se da tim bombonima istekao rok proizvodnje!!

  9. Naravno da nije počinjen genocid.I naravno da nije ubijeno muslimana 8000.Tela su naknadno donošena i donose se sa drugih mesta u BiH da bi broj ubijenih bio veći.Ima i za to dosta dokaza.Kada se u Gazi pogubi 15 000 dece to onda nije genocid jer je bože moj reč o samoodbrani,a kada se u ratu u Bosni kao odgovor na stravične zločine nad srbima oko Srebrenice pogubi oko 4000 muslimanskih boraca onda je to nešto najstrašnije desilo u svetu.Naravno nije ih trebalo pogubiti ali jednostavno se desilo.Bes je bio veliki.Mnogi ovde pišu gluposti jer i ne znaju šta je genocid.

  10. Kakve veze ovo ima sa lokalnim izborima ?? Ovo je pitanje opstanka države , jbt lokal !!! Idioti !!!

  11. Genocid i etnicko ciscenje je izvrseno nad Srbima u R Srpskoj,kao i uopste na svim teritorijama sveta odnosno na njenom vecem delu je izvrsen genocid nad Srbima te treba uspostaviti novi sb un na teritoriji Briksa jer sadasnji je pristranski i isti zeli da se i dalje vrsi genocid nad Srbima jer je saznanjen da je bilo nezakonito bombardovanje Srbije sa ciljem unistenja celokupne nacije Srpske nepodizanjem optuznice proti 19 zemalja koje su protivpravno izvrsili i uranijsko bombardovanje prestala potreba deljenja pravde vodjenja jacim,ziveo Briks i novo zemaljsko uredjenje na pravednim osnovama

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.