Kosovo i SAD obnavljaju savezništvo iz vremena “pre Trampa”?

Sagovornici Danasa o značaju priznanja koje je posthumno dodeljeno sinu američkog predsednika za odnose Prištine i Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Radi se o pateticnom slihtanju sa ciljem sto boljeg pozicionara sto se tice albanskih nacionalistickih interesa. Tragikomicno i jeftino, bas kao i „spomenici“ Klintonu, Olbrajtovoj i Busu.
    Ono lupetanje o „zajednickim vrednostima“ ne vredi ni komentarisati.

  2. „glavni tužilac američke savezne države Delaver“….svi znamo sta je Delaver i kakvu poziciju u USA ekonomiji ima.Nevidjeno korumpirana, korporativno vodjena demokratska ekipa.Kosovo je nezavisno dok USA da drze dole trupe,nakon toga… Nezavisnost treba biti u stanju odbraniti, a Albanija nikad nije bila vojno i ekonomski superiornija na Balkanu prema drugim drzavama.Sa druge strane ima mnogo drzava kojima albanski faktor smeta, sto znaci da ima itekako uslova za saveznistvo kako bi se crnom orlu ocerupala krila i bio spusten na zemlju.

Ostavite komentar


Politika

Husein Memic

Ministar: Neprihvatljivo da nema Bošnjaka među kandidatima za vatrogasce u Novom Pazaru

Ministar turizma i omladine i potpredsednik Sandžačke demokratske partije (SDP) Husein Memić izjavio je danas da je "potpuno neprihvatljivo" da na konkurs za obuku sedmoro pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice u Novom Pazaru ne bude primljen niti jedan Bošnjak.Na oktobarskom konkursu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za prijem 300 novih pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, za gradove Sandžaka odabrano je 18 kandidata za obuku, među kojima su trojica Bošnjaci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.