Ubijen kosovski policajac i tri napadača na Severu Kosova: Vučić potvrdio da su učestvovali pobunjeni Srbi sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Ne bi bilo iznenadjenje i da su pocinioci Albanci po naredbi Kurtija i Sveclje a ako su Srbi, onda Albanci mogu da se prisete svojih pocetaka pre tridesetak godina kada su maskirani i naoruzani krenuli da ubijaju pripadnike policije Srbije, drzavne sluzbenike cak i Albance za koje su smatrali da su „lojalni“ drzavi Srbiji a sta danas slave kao „oslobadjanje“.

  2. @ko ih ne zna…

    Slazem se, donekle.
    Samo treba da spomeneš i slučaj „Pande“, kao i hladnjače, kontejnere, veći broj spaljenih sela i progon, kad već spominješ hronološki tok događaja… Ali tebi je važno da kažeš šta je samo neko drugi uradio, dok smo mi čisti kao suza, jel da?

  3. Свака част српским специјалним снагама.
    Кад се војска на Косово врати…

  4. AV se ljulja STOLICA , mora nesto da uradi kako bi malo OJACAO a najsigurnije je MESETARENJE na Kosovu.

  5. Krčag ide na vodu dok se ne razbije, kaže narodna poslovica. Ova poludivlja plemena što su sišla sa Prokletija uobrazila da mogu maltretirati stari evropski narod Srbe.

  6. Gde je KFOR I druge medjunarodne snage da zaustave nasilje na severu Kosova! Politicari podstreknu nasilje, pocev od Vucica I dr. Brzo samo zaboravilji rat I ubistva, her name vladaju nacionalisti I ekstremisti is tog perioda! Saucesce porodici ubijenog policajca.!

  7. Sta su oni 97,98,99 napali policijskih patrola i pobili policajaca. Zasto, zato sto ne zele da zive sa srbima e pa ni srbi ne zele da robuju vama. Zato poziv na ustanak.

  8. @ ko ih ne zna skupo bi ih platio, znaci ako je Srbin kriv je Albanac kriv. A ako je Albanac kriv onda znaje se da je Albanc kriv. To je logika koja je nas donela do danas i kako smo izgubili KiM i Crnu Goru

  9. Vucicu,sta cekas da nam svu decu dole na Kosovu pobiju? Ovako je bilo i sa Krvavom Svadbom,pre mnogo godina,seti se.

  10. Ne treba zanemariti mogućnost da je napad izveden pod lažnom zastavom kako bi se optužili Srbi, i tako pribavilo opravdanje za nasilje nad nenaoružanim narodom. Ako do Srba na KiM ne može da stigne ni hrana ni lekovi, pomalo je sumnjivo da može da dođe oružje i naoružani ljudi.

  11. Ubijali su oni nase policajce nazivali smo ih teroristima ubijace nasi njihove nazivace ih teroristima. Podelite to Kosovo i resite to vec da ne umiru neduzni ljudi.

  12. Ovako samo „patriJote“ brane Kosovo, isti scenario, ista rezija. Jos samo da Vucic odrzi govor kakav je odrzao u Glini i moze da pocne.

  13. Nema kraja ludilu dva jarca.
    A ispod brvna strada „njihov“ narod.
    I jedan I drugi.

  14. Na zalost izgkeda da vucicu se luljulja stoljica i njemu je preko potrebno „uvoz“ srba sa Kosova da bi popunili manjak populacije za 10 godina!

  15. ZASTRASUJUCE od samog ovog teroristickog napada za mene licno su pojedini komentari objavljeni na portalu Danasa koji nedvosmisleno podrzavaju one kako su ih Kurti i Osmani nazvali „„srpske kriminalne bande“ pritom ne okrivljujuci SVE Srbe koji zive na Kosovu sto je po meni vise nego korektno prema gradjanima Kosova srpske nacionalnosti ?

    Moje iskreno saucesce porodicama poginulog i ranjenog policajca i iskreno se nadam da ce policija Kosova pronaci i kazniti pocinioce !

  16. Evo rekli ste povucite specialne jedinice ne treba da budu tamo evo sta se desilo Moja EU sta cemo sad ?

  17. Za ove sto komentarisu i srbuju, puske u ruke pa na Kosovo da branite srbstvo ali lakse je prdit na internetu

  18. Ne znam ko je ovaj put prvi počeo a ko je jedva čekao da nastavi ali jedna porodica je ostala bez oca i hranioca a otac i majka bez sina…Nek to bude poslednja žrtva ako je već morala da padne.

  19. Vucicu, izgleda nije dosta rata I oluja za obicne srbe na Kosovo. To je Seseljeva skoal, koji je ucio od malena, ovo ne vodi nikuda sem u corsokak I nevolje za sve gradjane Kosova. Vagner se preselio u Srbiji to zna Vulin I druzina, da svet skrene pogled sa Ukrajine la Balkanu. To je zlo za Balkan a posebno za Srbiju! Zato, mora se zaustaviti ovaj hir ratno huskaca.

  20. Da, goloruki srpski narod, a albanski policajac poginuo.Tako su i u Vukovaru poginuli hrvatski policajci koji ni iz autobusa nisu stigli da izađu.Možda su i dinosaurusi izumrli jer su naišli na goloruki srpski narod.
    Jadni mi, svi nas mrze, a mi nikog ne diramo.

  21. Albanci i simpatizeri se ponasaju kao da su svi zaboravili sta su oni radili sredinom 90tih godina proslog veka na Kosovu ali i Makedoniji, ubijali policajce, vojnike, cak i lokalne sumare, tadasnje ubice su danas albanski „heroji“, ministri, ambasadori, bivsi premijeri, tako da nevinasca i moralne gromade mogu da izigravaju tamo gde ih ne poznaju. I jos nesto, uopste nije sigurno da iza toga stoje Srbi, na sve su spremni Albanci te tako i da zrtvuju nekog svog.

  22. Izgleda da je propala akcija A.V i njegovog pulena Vulina za destabilizaciju Kosova potpuni fiasko koji ce se obiti u glavi Srbiji

  23. Ako su kriminalne bande,uopšte nije važno čije su,treba ih eliminisati ako se ne može pohapsili i suditi.
    U svakom slučaju osetiti će se dali ima tu politike,pa onda kazniti i političare,i previše su dugo nedodirljivi.
    Ovakve se situacije prave sa nekom namerom,to treba pročitati o čemu se u pozadini događaja radi.

  24. Vidim po komentarima junaka koliko hoces, ali na internetu, ne u akciji. Jos kad se Vucic obrati narodu po hiljaditi put, odmah ce da nam svane. Zbog radikala smo ispraznili Hrvatsku i pola Bosne od Srba, izgubili Crnu Goru, a sada cemo i sever Kosova. A vi glasajte za svoju propast. Zlatno doba, malo sutra.

  25. Jes da imamo fudbalskih selektora…onoliko.
    Al političkih analitičara majčice mila.
    Sve znadu, sve prepoznadu.
    Blago nam je s nima!

  26. Hahaha, kose obraca, sadcedaga navuku da posalje vojnike, I ondase da ga optuze za zloupotrebu sile. Vucic nema mozak, cim podrzavam ruse,

  27. Ko će ga znati. Na Kosovu je najveća evropska plantaža povrća posebne vrste. Jovanjica 2. I ko će ga znati. Omrznuli su kod naroda bratstvo-jedinstvo. Ali je zato bratstvo-jedinstvo među političarima i kriminalcima nesalomivo. Jovanjica 2 rasadnik tog bratstva-jedinstva. I opet, ko će ga znati. Pukla tikva oko love. Ali, zbog love će će se omraza opet umiriti. A prosta sirotinja raja srpska i albanska će se još više mrzeti. Na radost političara i kriminalaca. I tako dva veka već.

  28. Za ocekivanje da ce se Vucic obtatiti naciji u svom vantednom ovracanju po 198 put. Mora osuditi Kurtija koji je factor neztabilnosti na Balkanu.

  29. Sva trojica poginulih su sa Severa Kosmeta. Necu reci nista vise, samo da je za AV odgovoran za sve ovo. Ljudi koji zive na Severu Kosmeta znaju sve, ali ne smeju da pricaju. O Kurtiju ne zelim ni da pricam, jednostavno stavili smo mu na tacnu mlade zivote lokalnih srba, i zato je odgovoran iskljucivo AV.

  30. Samo nastavi tako Vucicu. Uz kosovarske jastrebove koli terorisu srbe i kosovsku policiju, imaces jos jednu „oluju“. Tamo gde ste vi radikali intervenisali, tamo vise nema srba.

  31. Trojica ubijena a šestorica uhapšena. A Kurti se dernjao da ih je bilo najmanje trideset! Šta je sa ostatkom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.