„Kosovo večno zahvalno NATO-u na bombardovanju Jugoslavije“: Kosovski ambasador poručio da je Alijansa tako zaustavila genocid

Ostavite komentar


  1. Koliko kontradiktorno zvuci ovakva izjava. Tokom ’98 je pohapseno nekoliko stotina a pobijeno mozda par desetina siptarskih terorista. Taj broj uhapsenih se uvecao na nekoliko hiljada tokom naredne godine. Koliki je broj siptara umrlih od raka zbog uranijuma ? Desetine hiljada sigurno. To je genocid.

  2. Ako je Alijansa bombarodvanje zaustavila „genocid“, znaci da se „genocid“ nije desio, kako onda Kurti moze da najavljuje tuzbu za „genocid“ kada je Alijansa sprecila da se taj „genocid“ desi? Ne moze i jedno i drugo. Ili je Alijansa bila „uspesna“ i sprecila „genocid“ ili je NATO bio nesuspesan i izvrsen je „genocid“ nad Albancima. Ne moze i jedno i drugo.

  3. Nije Kosovo zahvalno „per se“ na bombardovanju Jugoslavije (!?) nego na zaustavljanju velkosrpskog divljanja.

  4. @Klin se klinom izbija

    Albanci su zahvalni pre svega jer je bombardovanje Srbije omogucilo velikoalbansko divljanje i izivljavanje koje traje jos i danas. Tako ste bili zahvalni i fasisti Musoliniju i nacisti Hitleru, ali i hrvatu Titu kao i Turcima pre toga.

  5. @Klin se klinom izbija

    Zahvalni ste NATO-u jer vam je omogucio da izivite skoro sve vase velikoalbanske frustracije i patologije i nista vise od toga.

Ostavite komentar


Politika

Danas saznaje: Kada će opozicija održati prvi predizborni skup u Beogradu i kako će to izgledati? 7

Danas saznaje: Kada će opozicija održati prvi predizborni skup u Beogradu i kako će to izgledati?

Biljana Đorđević, kopredsednica Zeleno-levog fronta, rekla je za Danas da opoziciona koalicija Biram borbu od 17. maja kreće u konkretniju kampanju kako u Beogradu tako i u drugim opštinama i gradovima u Srbiji u kojima će se održati izbori 2. juna, a da će se prvi skup ove koalicije na kojem će učestvovati kandidati za gradonačelnike i predsednike opština održati krajem sledeće nedelje u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.