Zlatan Elek novi predsednik Srpske liste

Ostavite komentar


  1. Zlatan Elek novi predsednik Srpske liste imat ce pune ruke posla: da se otarasi imena Srpske ako misli da Lista bude deo Kosovskog drustva, da se otarasi svih strani drzavljana i Lista da se sastoji samo od drzavljana Kosova. Ako misli da Kosovo nije drzava, da premesti svoje sediste u Srbiji.

  2. Ako je do pravde, Vučić bi trebalo da podnese ostavku.
    On ovako sve menja kao da su oni kreirali politiku.
    Ćudim me ovaj Elek, zar mu nije jasno da će biti samo još jedna žrtva Vučićeve neposobnosti.

  3. Znaci u politiku i na funkciju, a pacijente ko ….. Dok nije bilo tzv Srpske liste na Kosmetu, a Vucica u beogradu bolnice na severu KIM imale su sve sto im treba.

Ostavite komentar


Politika

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO 10

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO

Nemački kancelar Olaf Šolc, predsednik Francuske Emanuel Makron i premijerka Italije Đorđa Meloni u pismu premijeru Aljbinu Kurtiju potvrdili su da predlog izaslanika EU Miroslava Lajčaka za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) predstavlja "solidan model, pažljivo osmišljen uz pomoć evropskih pravnika i eksperata, zasnovan na postojećoj najboljoj praksi u Evropi".Kako prenose prištinski mediji oni su poručili da postoji rizik da Kosovo neće imati neophodnu podršku za članstvo, ako ne počne sa uspostavljanjem ZSO.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.