Kosovo se priključilo Deklaraciji zemalja G7 o podršci Ukrajini

Ostavite komentar


  1. Kao ZAKLETI EVROPLJANIN ne mogu a da ne izrazim NAKLONOST prema Republici Kosovo cija spoljna politika je IDENTICNA sa politikom zapadnog, razvijenog, slobodnog, demokratskog i civilizovanog dela sveta !
    Znam da mlogima „nece biti pravo“ ako ovaj komentar bude objavljen jer ce to razumeti kao „navijanje za nezavisno Kosovo“ iako u ovom komentaru „nema navijanja za Kosovo“, da se i Srbija priključila ovoj Deklaraciji zemalja G7 o podršci Ukrajini, ja bih to isto tako i sa podjednakim oduševljenjem pozdravio ali nazalost Srbija je izabrala „suprotnu stranu“ od CIVILIZACIJE !

  2. Razmišlja Bucko, ali tuđom glavom…

    Plačemo nad svakom istrebljenom živinkom u Amazoniji, ali zato nam je istrebljivanje čitavih civilizacija prošlo ispod radara, a oni koji su ih istrebili su za nas „slobodni, demokratski i civilizovani deo sveta“?!?

  3. Pa bas je sa kosovom ista situacija,bas im njihova pomoc treba,kako to ljudi umisle da su nesto veliko cim malo osete vlasti,smesno za cirkus

  4. @Bucko Razmisljam…zapadni, rzvijeni, slobodni, demokratski i civilizovani svet je pre 70ak godina na civilizovan i progresivan nacin ubijao ljude na „potez dugmeta“ u gasnim komorama…
    Jin i jang, u svakom zlu ima nekog dobra, i u svakom dobru ima nekog zla…Nista nije crno belo, ali pretpostaljam da je za mozak indoktriniran zapadnim „linearnim“ shavtanjem ljudske civilizacije, razumevanje ovog previse da se trazi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.